Ahoj, měla jste některá tento problém? Malé (8m) rostou horní zoubky, a naprosto odmítá mléko ode mě. Vím, že v tomto období je spojená i nechuť k jídlu, ale příkrmy si vezme, všechno krom mléka, a já už dva dny brečím bolestí jelikož mám hrozně nateklý a tvrdý prsa. Odsávačku nemám, neměla jsem nikdy nadbytek mléka, ale teď je to šílený, narvu ho do ní jedině v noci, a pak celý den nechce. Myslíte že je to těmi zoubky? :( Děkuji mockrát.
@lociloci dobře zkusím, i to odstříkávání, protože tohle je fakt bolestivý, a nevím jak dlouho bude teda bojkotovat:( každopádně děkuju za odpověď🙂
U nás trval bojkot pár dní.. nejhorší byly třeba první 2-3 dny, pak to začalo být lepší 🙂 Ale co jsem četla, tak může trvat i týden, záleží mimi od mimi, no
@lociloci no u nás je to právě už skoro týden, ale aspoň jednou jsem to do ní dostala přes den, maličko, ale dva dny teď prostě vůbec, tak snad to rychle přejde:(
Ahoj, je to možné, často bývá bojkot způsobený růstem zoubků. Zkus kojit v polospánku i přes den.. to jediné mi pomohlo. Na ty prsa - zkus ručně odstříkat v teplé sprše. Vydrž, ono se to zlepší 🙂