Dobrý den, můj starší syn 22 měsíců má teď druhý víkend problém se spaním. V týdnu spí krásně. Prostě se probudí kolem půl 2 ráno a než usne tak je půl 5. Pak usne tak na 2 hodiny a probudí se.
Chci se zeptat, jestli to může být i tím, že mu rostou další zuby? V týdnu sice třeba zabrečí v noci, ale za 5 minut usne a pokračuje se spánkem. Druhý víkend se takhle probudil a spát prostě nebude.
@malytlustyhroch děkuji za odpověď uklidnila jsem tě mě
@keyblaza dcera nám tohle dělala, vzbudila se kolem 3hod a nespala do 6 hod. Pak usnula a my vstávali Přešlo to..Jinak když jde spát a třeba pláče (chce tatínka a ne mě) tak špatně spí..když jde spát s úsměvem tak spí celou noc. Před spaním mají naše děti "zakázané" běhat, skákat. Kluci hodně rozdivoci vždy malou a ta pak špatně usíná.. tak se snažím před spaním klid aby seděli u pohádky, mazlili se..
Jinak syn se i v noci budival, že ho bolí nožičky a nemůže spát.. růst bolí
@keyblaza muze to byt skoro cimkoli (malo unavy, moc unavy, moc zazitku, moc planu, malo jidla, moc jidla, pokrok ve vyvoji, zuby, dobra nalada, spatna nalada... nebo nejakou kombinaci pricin. Jestli se mu to opakuje o vikendu, muze to byt nahoda, nebo je o vikendu neco jinak... jinak jite, vstavate, usinate, spite, ma jiny typ aktivity pres den... Nekomu se to objevi takhle parkrat, u nas to trvalo asi rok den co den, preju, at jste spis ten prvni pripad.
Nechavali jsme zhasnuto a pousteli vaznou hudbu, protoze kdyz se nudil bez podnetu, tak navic rval jak silenej. Tak ta hudba byla takovy kompromis.