Ahoj holky, sem celkem zoufala. Uz sem tu psala asi cca 14dni dozadu ale pisu zas a doufam ze mi poradote.
Mala ma 7m pred cca 14dny mi prestala pit um skoncili sme na kapackach kvuli lehky dehydrataci
Udajne mela herpanginu ze to jsou naky puchyrky v krku do ted to nechapu nemela teploty nic zadny priznak nemoci jen prestala pit um
Puchyrky zahadne zmizeli do dvou dnu
Proste tomu neverim ze naky mela prislo mi ze nevedi co s malpi tak rekli tohle protoze to v tu dobu radilo
Ale to nevadi asi tyden po tom jeste trvalo nez se mala zas rozpila na sve davky co pila 750-850ml 24h
No a vydrzelo ji to 5dni
Vcera uz takovy ti bylo divny ze sem si rikala ze zas ubira na mliku no a dneska do obeda to bylo dobry a kdyz sem meoa davat mliko v 13:30 od ty doby boj nevzala si tak sem nabidla v 15h vzala si ale nejdriv zuzlala savicku a po nakych 5min se pricucla. Pak mela mit mliko v 17h ale uz se hlasila v 16:30 to vypila docela v pohode ale taky nejdrov zuzlani a pak pila no a pak ma pred spanim tefy v 19h a to uz nechtela vubec sileny sceny a usla. Pockala sem chvili ze ji to dam b polospanku a nechtela a silene rvala. Takze dneska vypila cca 500ml um a 60ml stavy( stavy mi moc nechce ani vodu ale nabizim zlusila sem snad vse ale uz je pokrok tech 60ml) plus mela cca 70g prikrmu kralik se spenatem (sklenivka) a pulka cca 60g presnidavky svestka
No idyz nas pousteli z nemocnice rikali ze musi v tekutinach mit nejmene 780ml aby vyla zavodnena a nebyla dehydratovana a ted prave opet stavkuje to mliko a ja nevim vo mam delat mam zas sileny strsch ze skoncime na kapackach uz sme prave byly dvakrat.
Napada me mala si strka strasne mic prstiky do pusinky a kouse je nemuze to byt zubama ale nema videt ani prd tak me napadlo jestli ji treba ikdz neni neco videt netlaci a proto treba zas nechce pit um, ale proc by ted pet dni pila zase dobre?
Mam strach ze zase skoncime na kapackach uz sem stoho dost unavena jak se bojim.zitra kdyz to bude pokracovat tak zavolamt doktorce. Mala ale jinak vse v poradku vesela hrava zadna zas znamka ze by nevo bylo ale to nemela ani priznak u ty herpanginy prave
Cura jako vzdy jen vnoci min protoze v noci uz mliko nechce
Ale nepozoruju ubytek curani moc ma svetle zlutou bez zapachu.
Ja uz sem zoufala a porad nad tim premyslim co se deje.
Vysetreni moce ma v poradku i krev ma v poradku. Vubec nevim co se deje a porad mam v hlavne ze jdyz nevypije tech 780ml tekutin tak vude dehydratovana jak mi rekli ze to vypit musi na svuj vek.
Jeste sem ji ted do pusinky nakapala tu camalii jestli nahofou ji neboleji ty dasne ale nic tam proste videt nema
@lv me prave prijde divny ze by to mela bez priznaku jen puchyrky ktery by zahadne zmizeli do dvou dnu kdz mi dr rikal ze to trva 12dni
Zkousela sem od nejteplejsi po faks studeny
Ma rada vlaznejsi a dneska proste zlom tak sem zas zkousela teplotu
Lahvicky ji prave
nevadi zadne prijme vsechny stim problem nema u vsech dela uplne to samy
Prave to vse sem delala pred tema peti dny i mliko sem vymenila a ted mame zas to co mela vzdy
Ju vodu nabizim porad jeduny co pije je od sunaru sipek a boruvka ale da max 60ml nabizim porad
Krmim v kosiku tak sem zkousela v ruce v postely proste vsude uplne to samy
Po lzickych bez uspechu to plive
Jinak stima prikramama mame problemy furt ona sni docela pekne ten obed masozel oboce proste nechce ale dneska snedla tu svedtkovou pulku obcas veme na milost banan ale prijde minproste ze prikrm mi akceptuje jen v jeden cas a kdyz nabizim i v jiny casy proste pusinku nechce otevrit
Zkusim jak pises redit zas ty prikrmy
Melouna sem davala do toho silikonovyho dudliku to vydrzi cucat chvili a pak zahazuje
Ona mi nak oto ovoce nestoji
Zkousela swm i jogurty ty od 6m pak kase ruzny presnidavky i cerstvi ovoce proste bud neotevre nebo otevre na tei lzicky
Aoe kdyz davam obed masozel tak dokaze snist tech 100g
Nakapala sem tu camalia nebo jak se to pise myslis ze se to muze ikdz nema videt nic?
@zmrzlinka prikrm da max 100g vic ani tuk ale jakto kdz tam je minimum vody? No cura dobre ale nereknu kolik protoze ja prebaluju casto mam ty s curacim prouzkem takze kdz je curnuto prebaluju abych videla ze cura
Ale necura min to ne cura jako vzdy
Uz byl problem s curamim a ten sem poznala to bylo hodne znat
A moc ma svetle zlutou az uplne svetlou
Zoubky to být můžou, 5 dni ji nemusely bolet a teď ano. Herpangínu lékaři poznají. Zkus změnit teplotu mléka, lahvičku, savičku, polohu u krmení, místo, přítmí a klid u něj.. Nabízej vodu, čaj, můžeš i po lžičkách.. Co meloun? K jídlu polévku, nebo víc nařeď zeleninový příkrm, každá troška se počítá.