Už dva měsíce máme klid od prdíků...ted máme čerstvý 4 měsíce a opět chudinka tlačí...nicméně si myslím,že je to taková obrana proti bolesti...je to možné???Slintáme, strkáme si ručičky do pusinky a strašně jí dělá dobře,když jí strčím já prst do pusinky a ona ho kouše...v noci jí občas vidím,jak se vzpouzí a přitom si šudlá pusinku o prostěradlo...a tak se ptám, jsou to opět prdíky nebo začínaj zoubky??? A pokud ano, tak tu mám gel na zoubky Calgel,ale v letáku je až od pěti měsíců...dával někdo dřív.Co radíte maminky,jaké jsou vaše zkušenosti....já si prvně myslela,že bříško,ale jak jí vnímám,spíše tlačí jako by se vzpouzela,bránila bolesti nějaké...
@lavita Já to ve finále taky zkusila,nicméně jestli to jsou zoubky,tak to moc nezabrala...vám ano??
hele moc ne.... ja mam pocit že je to jako s prdama a pod. je milion přípravků, ale nejvíc pomůže to prostě vydržet a čas 🙂 máme jantarové korálky a ty jsou fajn, nevím zda tolik pomohly nebo náhoda, ale už mu pak všechyn zuby (zatím) rostly v klidu
já také Calgel dala dřív - ale né o tolik asi o 10dní?v 5m mu vyrazili 2 zuby. Také slintal a dával si vše do pusy > ještě doporučuji kousátko do mrazáku
ten calgel jsme dávali určitě dřív než na 5 měs, bez obav 🙂