Ahoj holky,
Vím, že takhle na dálku se blbě radí, zvlášť když to člověk nevidí, ale ono nafotit malé ústa je konečná, mrská sebou jak kapřík a vyplazuje jazyk. 😄 Každopádně máme nyní 4 měsíce, ale teď nějakou dobou je teda pekne protivná, dnes třeba hodně, řve od rána a nic se ji nelíbí, jen být u mě v naruci.. ani v kočárku nechtěla spinkat, max hodinku, jinak tam spi i 3. Celou noc mi neměla problém spinkat, kojim 🐐 takže třeba usne v 20 hod a pak se vzbudí jen na prso. Vytahnu a spinka dal.. ale teď už 2-3 dny, vůbec nespi.. což se ji nepodobá. Včera usnula v 20 hod a byla vzhůru o půlnoci a v 1,2 hod pak usnula ve 3.. v 6 opět vzhůru až do 8 a usnula do 9, no úplně na prd.. den predtim též takto rozkouskovane, což opravdu dela poprvé. Strašně, ale opravdu strašně slintá, že ji prevlikam i 2,3x denně. Když má muj prst, tak mě tak jakoby kouše dásnemi, dnes mě dasnemi i nějak kousla do prsa, ze to opravdu bolelo. Ruce má furt v puse.. a dásně má takové bílé, i kamaradka na to koukala. 2 dny minuly týden měla po sobě 37,5 teplotu. Teď je už bez teplot..
Myslíte si, ze by šlo o zuby? Nebo třeba o brisko jestli kvůli tomu nechce spát, ale má ho měkké a kapky máme též.. tak já nevím 🤷🏽♀️ I prso jen tak pozuzlava.. někdy teda ji dost, ale teď si tak zuzla a usne.. tak já Vám nevím.. děkuji za rady a omlouvám se za takový slohacek❤️🤣
Urco zuby, moze to trva tyzden (spis ne) a moze to trvat 3 mesiace (spis jo) kym vyrastu. Dcere pomaha Camilia 👍🏻
@klokanka31 vše máme, ona jen moji ruku.. 🙄😁 teď jsem ji měřila a má 38..
@makkyv Jojo to budou zuby ☺ zkus jí koupit nějaký kousátko.