Pěkný den, malá 3 měsíce dnes zvýšená teplota 37,7 po odečtu, řidší stolice, je uknourana, rýma ani kašel to není, jen ta teplota a je unavenejsi, plus to knourani, ale mlicko pije normálně jako vždy. Ale k otázce, mohou to být zoubky? Zkoušela jaem koukat do pusinky a nenechá mě, navíc, toho moc nepoznám, zkusila jsem cvaknout, třeba poradí zkušené maminky. Má ty dásně nateklé nebo se mi to zdá? Děkuji 😊
@zuzannakhb jakmile je nevrly a strka si ruce do pusy a ma rymu, to jsou jasny zuby a kor jestli ma jeste prujem a je teplejsi-ani nemusi mit horecku. Nas maly, ted teda 6m..natekly dasne, slinta, uplakanej,z nosu mu tece, prujem a zuby v dasni vyrysovany jen vykouknout. Takze u vas si myslim tosame. Ono to zacina driv, decka se s tim perou dyl a pak to v 6-8m vyleze a je na chvili pokoj
Dobry den, našla jsem vaši fotku na Google a syn má momentálně to samé co popisujete i vy. Teď má takhle bílé dasne vzadu, řidší stolice, zvýšená TT, neustále si sahá prsty do pusinky.. má 2 a půl měsíce.. co to nakonec bylo u vás, nevíte? Děkuji.