Holky, dcera 15 m, ma vsechny jednicky a dvojky, jednu 4ku ( prvni stolicka), ted jsem ji koukala do pusy a ma velke natekle boule s bilyma spickama na dasnich, zbyvajici 3 ctyrky a k tomu i dalsi 3 trojky, chovani i spanek tomu odpovidaji ( des a hruza)🙈, mely jste to nektera taky tak, ze letlo soucasne tolik zubu???
U nás zásadně po 4, takže si myslím že po 6 to není nemožné. Jak jsme to zvládli se ani neptej, Bouchala jsem šampáňo když byly všechny venku🤣🤣
Jo u nás to máme teď. Prvně vylezly dolní trojky, za nima dolní stoličky. Pak tak týden pokoj a teď lezou horní stoličky i trojky 😀 chudák má z toho teď i teploty, což předtím vůbec neměl. Včera prospal půl dne.
Jo, lezly rychle, v 15m měl syn vše kromě pětek venku
Synovi vylezli kolem roku vsechny 1, 4 a jedna 2, ted ve 22m mu leze ten zbytek naraz. Peklo. Uz asi tri tydny skoro neji a ruce ma az v krku, kdyz zrovna nedrti dudlik. Vsechny savicky rozkousane do tydne.
Zuby moje noční můra,být jich o 2 více skončím v blázinci 🙏🙏🙏🙏peklo na zemi,kdyz vyrostla poslední 5 stolička vyměnilo se mi dítě...
No možné to je, ale u nás to jede vždy po 2. Teď lezou dvě spodní stoličky, a překvapivě bez efektu, krom toho že chce častěji dudu. Nejhorší byly zatím ty vrchní jednicky. To byla vyrážka, opruzeniny, prujem, teploty, a jelo se calgel, dolgel, nurofen, aloclair Kombili jsme 😁 A pokud vyleze všech 8, tak paráda alespoň to bude rychlejší.
je to možné,mám v paměti,že holka zničeho nic vysoké tepoty,žádné příznaky onemocnění po dvou dnech se nám ozubila..lezlo osm zubu naráz
Jj, měli jsme 7. Peklo.
U nas to bylo 8 najednou. Stalo to za to😬😀
Může být, mému nejstaršímu vyrostlo prvních 6 zubů během asi 10 dnů. A pak mu rostly vždy všechny čtyři (např. trojky) najednou.
Nám lezly skoro téměř všechny stoličky naráz, jen se prořezaly pár dní po sobě a k tomu spodní dvojka.