Chtěla bych se zeptat zda jste někdo měli u dítěte problémy s dásní. Dnes jsem si všimla e má maličká kolem hormích jedniček a dvojek silně rudá dásně a po přiložení buničitého čtverečku se na něm objevila krev ☹ už cca 5 dnů má teploty, v pátek jsme byli u dr, srážíme teplotu a v pondělí máem jít na kontrolu, tak ji to určitě řeknu ale chtěla bych vědět jakou zkušenost máte vy.. děkuji
@katiz - náhodou nemá v pusince afty? Ty krvácí, jsou u toho i horečky...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/aftozni-... - jinak mě nic jiného nenapadá...
@hancazivocich na jazyku má bílý kobeček, nevím jak se to jmenuje, u nás se tomu říká ošpice... že to z toho??? tu diskuzi určitě pročtu. Díky moc
@katiz - myslím, že je to ono - nebo to může být ono, u sousedů to měli a brutus - krvvavá pusa, hrozila nemocnice... Horečky, atd... Tak bojujte - držím pěsti - zkus juknout i kolem zoubků, třeba toho bude víc..
tu diskusi jsem pročetla, už vyvařuju v šalvěji, z ostatních co radí tak doma vubec nic nemám ☹ tak ještě budem muset dnešní noc nějak přetrpět a snad zítra dr. něco bude mít ve své lékarně, at nemusíme do města... je mi ji strašně líto, spinká a co chvili pláčem naříká, musí ji to strašně bolet ☹
ještě bych chtěla dodat že si nejsem vědoma že by upadla a nebo se do něčeho bouchla, teď když má ty teploty tak jsem každou minutu s ní ...