Ahojky, potrebuju se zeptat uz mi to trha zily vsichni rikaj ze to jsou zuby ale ja proste nevim
Mam syna 8 mesicu za tyden 9 mesicu a kojim
Davame prikrmy od 5 mesice a uz od 4 mesice mel stavy kdy nechtel ani to mliko ze rano vstal a byl zvykly se vzdy kojit a on nechtel zacalo to asi v pulce 4 mesice tak to trvalo asi skoro 2 tydny doktorka rekla ze to je ok rikam aha super
Tak a potom jsme zacali s prikrmy a to teda ten 5 mesic nic moc takze zacal papat tak od 6 mesice a pak najednou v 7 mesici prestal a uz nechtel prikrmy na nejakou dobu ani mliko rikam aha super
Doktorka rekla ze to je okkk a ze to jsou asi zuby a ze je v pohode kdyz neji 4-5 hodin v kuse rikama ahaa tak dobre
A ted mame 8 mesic skoro konec a prestal mi jíst jogurty, presnidavky a tenhle posledni tyden i obedy a do pusy neda ani lzicku nechce proste ale mleko pije ale ne hodne nekdy si da dost a nekdy teda fakt trochu a pak nechce ani obed nic proste a uz jsem zoufala a rikam si proc jaa ??
Mleka taky nemam nic moc a flasku nechce abych mu treba dala UM je to boj piti do neho taky nedostanu uz nevim proste doopravdy nevim kazdy den se trapim ze mi nechce jist a pit uz vubec jen mliko
Ma to nekdo taky tak? Myslite si, ze by to mohlo byt nejak zdravotne vazny? Nebo to jsou fakt zuby? Ale od 4 mesicu aby mi nejedl proste nejde mi to do hlavy
A přibírá?Mne syn začal jíst příkrmy až po roce.Lezl mu jeden zub za druhým.Pil jenom mlíko.
Dcera napřed jedla dobře, pak chtěla jen kojit, pak jedla jen chleba, teď má zrovna období, že se kojí a jí maso. Pokud je jinak spokojenej neřešila bych
Pribira? Je jinak spokojeny?
Kazdy dite ma individualni potrebu jidla, pokud ti nehubne tak mu to co sni pravdepodobne staci. Nekdy treba nema chut, nema hlad, neni mu dobre, neni hned potreba z toho delat zavery nebo se nervovat… ty prikrmy muzou byt klidne do roka jen ve forme ochutnavani, zkouseni novych chuti, z mlika si vezme ziviny co potrebuje. Jidlo nabizej, ale nenut, netlac, at mu nevytvoris nejaky blok.