Ahoj, mala se narodila 12.10.2016, takze ji jsou 3 mesice. Posledni dobou pres den nespinka, je protivna a kdyz uz ma jit vecer spinkat tak to prorve, myslim si ze ji boli dasne a nemuze kvuli tomu zabrat.. vzdycky usne jen na chvili u prsa. Jinak ma cely den v pusince prstiky a jakoby si hladi dasne a hrozne slinta (i kdyz tam tu ruku nema), je to takovej slintaci maraton dr. rikala ze bude mit zoubky brzy, mela hrozne brzy vyrysovane dasne podle zoubku, snad uz od narozeni.. lepsi foto jsem neudelala, neslo to
@soyevita my to mame naopak, pres den rve a nespi a noci mame uz delsi dobu skvele.. chodi spat okolo 22h vzbudi se jen jednou na kojeni mezi 3-5 h jak kdy, pak se budi kdyz vstava tatka do prace, ale nakojim a, spinka az do 10h.. pres noc je zlaticko..
A taky mela takhle dasne nebo je mela hladke ? Je to moje prvni dite a vubec nevim jestli to tak ma byt. Ma je hrozne hrbolate..
Zdravím, naše holčička začala také slintat ve třetím měsíci. Dáseň měla trochu červenou a nateklou, ale takové hrbolky neměla. Také byla nevrlá, měla jen mírně zvýšenou teplotu a chtěla se chovat. Všechno si strkala do pusinky (chrastítka, prstíky, můj prst a hlavně různé kousátka). Ve čtvrtém měsíci se ji pomalu začal zoubek prořezávat. Dásně jsem ji masírovala silikonovým kartáčkem co se navléká na prst.
@avori dneska koupil calgel a ten ,,prstacek" .. ona prave nic v pusince nesnese, koupila jsem ji kousatka, ale nechce to, ani chrastitka si do pusinky netrka.. jenom prsty.. kdyz ji dam muj prst, tak se do me zakousne ale za chvili se vzteka a nechce ho .. dneska jsem ji unavila plavanim, tak ted nastesti spinka, kdyz se unavila trochu..
Jeste jedna nepovedena fotka..