Ahojky maminy,
Ráda bych znala názory zkušenějších, jestli to, co teď s malou prožíváme, mohou být zoubky, nebo je to jen nějaké vývojové stádium, nebo máme jen zkrátka ukňourané a vzteklé dítko ☹ Elišce bylo teď 5 měsíců .... trápilo jí bolení bříška ... a to vážně moc ☹ ...občas ještě nějakej ten prd obrečí, ale už to není takový psycho, jako před tím (řev od rána do večera ☹( Vypadalo to, že prdy tak nějak odezněly .... tolik neplakala, a rozhodně začala líp spát .. párkrát pohoupat, dát do postýlky a byla tuháček🙂 Poslední tři dny je celý den ukňouraná a nic jí nebaví a i večer usíná hodně špatně. Třeba ani nepláče, ale leží v postýlce, třeba půl hoďky , ale nezabere. Měla jsem radost, že bříško nás tak nějak pustilo, ale užila jsem si hodnýho miminka asi tak týden a teď tohle ☹ Snažím se jí maximálně věnovat, ale ona je pořád nespokojená☹( Možná je to spojený s tím, že se začala přetáčet na bříško ..... jenže se přetočí a chtěla by se plazit...jenže to jí nejde, tak se vzteká ... tak jí dám na záda, to se jí taky nelíbí a se vztekajícím se řevem se otáčí pořád na to břicho ☹ .. nechápu ... když jí to tam nebaví, tak ať tam neleze 🙂) Přes den celkově už od nějakého druhého měsíce málo spí ... hází si takový svoje půlhodinky a celej den jí zabavit je trošku nadlidskej výkon ☹ Holky pomóóóóóc 🙂) ... přejde to????
Ahoj nic si z toho nedělej, podle mě jsou mimina mezi 6měsíci až rokem hrozně mrzutá. Jsou zvědavá, ale zatím nic moc neumí, tak se vztekají. Já jsem to řešila položením na hrací deku nebo potom nošením v šátku/nosítku . A hlavně se nestresuj tím, že se jí věnuješ a je stále mrzutá, prostě některé děti to tak mají. Já bych zkusila nosit v nosítku-víc vidí a jsou nadšený 🙂 a nebo si ji položit k sobě do kuchyně a obklopit ji kuchyňským náčiním třeba. Prostě čímkoliv jiným než hračkami 🙂 to maj taky rády potvůrky jedny🙂