Ahoj zkušené maminky,
Jsem prvorodicka. Jsou to začínající prorezavajici zuby? Je protivný tlačí to do bradavky u kojení pres den i v noci se často budi více place bez teplot slinta vše strká do pusy a v neděli bude mít teprve tři měsíce.
Prosím o radu to zuby? A co pomáhá mikinku na protržení a úlevu?jaká kousatka máte odzkoušeny?
Diky
@lucinkamarecek Ahoj, já jsem teda taky prvorodicka,ale moji holcicce je 9 mesicu a má 4 zoubky a další lezou..Tak jako na tve fotce to mela take a i vic plakala,spinkala,byla protivna a trvalo přes měsíc,než ji vykoukly první dolní jedničky...asi jsem ti moc neporadila
@gingerbread děkuji za info takže jsou to fakt zoubky ko?
@lucinkamarecek no můžou být.. ty první fakt trvaly přes měsíc a porad slintala a strkala si ruce a hračky do pusy a asi ve 4,5 mesici ji vylezly..prostě se to pripravuje a ty dásně je bolí..
@gingerbread aj já se zbláznim
@lucinkamarecek tak brzo
@lucinkamarecek já už byla celkem na prasky do toho odmitala přes den spát dál jak 30 min a porad rvala...jak vylezly zuby,byl klid přesně na 2 mesice skoro na den
ted je zase uknourana a musím být porad u ni..
@lucinkamarecek Je to mozne koupila bych silikonovy kartacek na zuby vetsina miminek kousatka nechce a zajit do lekarny pro nejaky gelik nam se osvedcil prirodni buccotherm.
Vem si kovovou lzicku. Ja tak vzdy poznala,zda se neco klube na bolave zoubky je nejlepsi studeny bily jogirt hned z lednicky. Mela jsem neco z dm, ale to spis ty deti hned sliznou a efekt zadny. Ale syn mel zub az v 10m, takze jogurt mohl. Uvidis,jak to bude dal...
Ahoj,ještě poradím na bolest zoubku nám hodně pomohly cipky Viburcol. Hlavně na noc,malá po nich lip spinká a nebudi se porad pláčem
Kousatka mala odmitala. Zuby to můžou být, ale u dcery trvalo, než prvni vykoukly.
Nejvíc se osvědčil silikonový kartáček na prst, masážní olejicek prvni zoubek a když bylo nejhůř, tak na noc čípky Viburcol.
@astyna88 děkuji za radu ještě netuklo ale je to tam
@gingerbread děkuji za radu
@eithelwing děkuji za radu
Dobrý den, za jak dlouho vám ty zoubky vylezly? Máme teď doma to stejné, protivná, průjem, sem tam zvýšená teplota...
@lucinkamarecek