Jantarové korálky - pomohly Vám?

nugetka20
27. led 2017

Je zde někdo, komu nepomohly? A jakou délku volit? prcek má krček cca 25cm, běžná délka 33cm mi pro něj přijde moc dlouhá. Máte bezpečnostní uzávěr? Prosím o sdílení zkušeností. Děkuji.

petul81
27. led 2017
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Já je nemám, ale kamarádce hodně pomohly hlavně na zoubky, nosily je obě děti i ona je nosí. Ale to je vše co můžu poradit.

netopejr
27. led 2017

Dost deti kamaredl nosi, a říkají, ze placebo, ale jim se libi.
tady maji odzkouseno http://nosenideti.cz/zbozi.php?skupina_id=232&v...
Čemu říkáš bezpečnostní uzávěr? Tam maji šroubovací,nevím,pri jake sile s se pretrhne snurka. Některé mají tam a nemají problem s delkou, udělej si provázek v te delce, nemkze to byt zas naknop.
Sympatický se mi jeví to zauzlikovani jednotl.koralek.
Můžeš zkusit. U kas zuby ok i bez koralku.

nugetka20
autor
27. led 2017
netopejr
27. led 2017

@nugetka20 jako zacvakávací, ze? Kterej tahem povoli.
Ja mam jinej typ na něčem jiným a některý kousky uplne nedrzi, člověk sotva zachytne

netopejr
27. led 2017

@nugetka20 ...dotykac pardon. Člověk sotva zachytne a už to padá, ale je to jak kterej nus, mam několik stejných. Jen upozorňuju, vyzkoušet, když koupuis nebo si vzit jeden náhradní.
Jinak rozumím a obecne pro děti taky preferuju bezpečnostní,proste aby nebyl nestastnej uraz.

vila_z_lesa
28. led 2017

Ano, z ecocapartu.

vila_z_lesa
28. led 2017

ah,jsem odpověděla na nadpis 🙂 pokud věříš na sílu kamenů, tak směle do toho 🙂 dceři je nabíjím na měsíčním svitu a vodou, každý korálek je mezi uzlíky, což je praktický, kdyby to roztrhla, zuby ji rostou od 3m, tak jsem hned dala korálky a pomáhají 🙂 a uzávěr mám takový cvakací

nugetka20
autor
28. led 2017

@vila_z_lesa Já sama věřím a pomáhají mi. Takže spíš než jestli ano nebo ne řeším, jaký ten uzávěr a délku. Cvakací, tj. ten bezpečnostní? (klasický je šroubovací) Nevycvakne se to samo? A jakou máte dýlku?

vila_z_lesa
28. led 2017

@nugetka20 Délku mám 33cm a cvakací uzávěr a jen tak se nerozepne 🙂