Chci se zeptat, jak dlouho se prořezávají druhé zuby??? Synovi se jedničky dole prořezaly a rostly tak nějak normálně. Jenže jedničky nahoře mu rostou už snad třetí měsíc a stále nejsou venku celé, je jich venku jen jakoby půlka, ne-li míň ☹
To asi jo, ale přece jen by mě uklidnila něčí zkušenost. Malý kdysi skřípal zubama, tak se bojím, aby nezačal znova a třeba je neměl z toho poničené ...
Třeba u starší si vůbec nepamatuju, že bychom na druhé jedničky nějak dlouho čekaly. Prostě vypadly mléčné a hned rostly druhé. Ale mladší ty horní jedničky vypadly a celý prázdniny chodila s dírou a nadávala, že si nemůže do ničeho kousnout 😀 Asi po dvou měsících jí začaly pomalu růst, ale trvalo to dlouho, než dorostly.
Klidně i rok.
jednicky vypadly a az po vic jak pul roku teprve zacaly rust a pak minimalne dalsi 4 mesice nez bylo hotovo.
Fakt až tak? Mockrát děkuji, už jsem klidnější a snad bude vše v pořádku a dočkáme se.
Synovi vypadly horní jednicky obe behem 14ti dnu v cervenci, po pul roce nema ani naznak novych zubu. Už půl roku je s dírou. Opravdu to může trvat az rok nez začnou rust ty druhé jednicky? Spodni byly venku docela brzo po vypadnutí 🤔
Já nevím, ale myslím si, že tohle je hodně individuální...