Ahoj chtěla jsem se zeptat kterej gel je lepší na rust zoubku jestli mundisal nebo calgel.Kterej víc tlumí bolest?A jak jsou chutově,jestli jsou sladši aby mu chutnali 😉 děkuji
nám řekli, že se calgel už neprodává, máme mundisal a manža si s tím občas maže opary, je dobrej.. ale spotřeba docela veliká, dávali jsme na dudlík každou chvilku
oba dva jsme vyzkoušeli a pomohli nám 🙂
Ahoj, my máme mundisal a střídáme to s citrovitalem a oba nám pomáhají. Calgel nám moc nezabíral.
já byla moc spokojená s Cal gelem 😉 a taky jsme mu dali třeba trošku Nurofen sirupku od bolesti 😉
Cal gel nam vzdy okamzite zabral tak ze bych po druhe nevahala 🙂 🙂 🙂 nicmene kazde dite to ma jinak takze se neda nic zarucit.... 😒
Nám více zabíral Mundisal, Calgel téměř vůbec ☹...
Nám Mundisal,zhruba po pár minutách se malej uklidní a přestane to asi cítit...zabíral dokonce i švagrové a manželovi,když jim lezly osmičky 😀
Calgel nam nezabiral asi vubec, Mundisal ano.
u nás jednoznačně zabíral Mundisal a to i mě, calgel nepomohl vůbec
Calgel moc nepomáhá, Mundisal malému nechutná a nechce ho, takže Kamistad. 😉
podle mého se Calgel už nevyrábí,ale nám stejně nepomáhal,dávali jsme Citrovital
@petruskaaa mi calgel máme, normálně je v prodeji v lékárně 😉
máme Calgel, ale úplný zázak to není, navíc si to na zadní zuby nenechá natřít. Doktorka mi poradil trochu Panadolu Baby a ten zabírá celkem spolehlivě
Já měla něco, co se prodává v Německu, ale název už nevím, a taky ten citrovital.
Calgel=u nás bez výsledků , my dávali Nurofen-sirup pro děti (pomeranč) a střídali ho s paralen-čípky = tuhle kombinaci nám poradila lékárnice a zabralo to! .....
Calgel nám sice pomohl, ale hrozně po něm malý zatvrdl...Takže za nás pomohl, ale díky tomu bolelo bříško...Teď zkoušíme Mundisal...
Já jsem trochu zkusila a je to hroznej krutipysk...ale tak snad malému pomůže 🙂
My teda dost trpěly...modřiny, zvracení...fakt děs...Třeba náš doktor nemá moc ty masti rád, prý matláš a matláš a ani nevíš, kolik toho to dítě do sebe dostane...takže jednorázově sirup nebo čípek a byl klid...
Já mám pro malou calgel.. chutná po medu... a paradá. Malé namáznu papulku 2-3x za den a máme klid .-)
My máme Mundisal a musím pochváli pomohl nám máme 4 zuby a skoro bez bolesti 🙂
Naší malé lékařka doporučila Calgel, tak jsme používali ten a malá byla spokojená, určitě hodně pomohl proti té bolesti při prořezávání zoubků
my máme koupenej calgel, ale ještě jsme ho nepoužívali, zoubky zatím nemáme🙂. takže neporadím🙂