Ahoj holky, dneska ráno, když malý plakal, jsem si všimla, ze má na dásní čárku. Teplotu nemá, protivnej je už měsíc a půl, to samé slintání a cumlání ruky, takže to jako přiznak neberu :D ale čárka vypadá na zoubek, je to tak?
@amazonkajanik zatím nic necítím a jsem rada ze nekojim 😂
@anirij332 to mi povídej. Synovi vylezl první přesně v půl roce a už jsem naštěstí nekojila,myslím,že by to bolelo i přes kloboucek. Teď se naučil do nás kousat,nenápadně při chování a při čištění zubů musím ten prstacek navlect na avent lžičku (druhý konec je silný jako prst) . Tuhle mi tak stiskl,že jsem myslela,že budu mít stinku 😂 je mu 13měsíců,má všechny řezáky,spodní 4 a teď se tlačí horní. Špičáky jaksi přeskočil.
@amazonkajanik Špičáky rostou až po čtyřkách. Taky jsem nevěděla, ale je to tak.
@amazonkajanik no malej má za týden 5 měsíců tak jsem zvědavá 😁 ale to už teď vyleze rychle ne?
@merope tak to jo. Co jsem hledala,tak všude bylo,že nejdřív špičáky . Tak i tak se zubařka divila, prý mu vylezly dost brzy
@anirij332 možná jo,možná ne. Synovi to šlo ráz na ráz a pak ,když lezla poslední horní dvojka,tak se jí vůbec nechtělo,trvalo jí to snad 3neděle,než vylezla celá
@amazonkajanik Ježíši jen to ne
@anirij332 on je asi nejhorší ten začátek,než prorve tu dáseň. Hodně se mi osvědčilo střídat Dologel(homeo)a Calgel,nebo Aloclair. Plus,když je teplota,dát Nurofen sirup,nebo opět homeo Chamomillu
@amazonkajanik Opravdu vzdy prvni rostou ctyrky, spicaky az predposledni pred petkama.
@krupka3 tak jsem v klidu. A hlavně jsem kontrolovala,jestli mají místo. Horší to bude u druhého chrupu,jestli bude po mě. Já i ségra jsme měly tzv upiri Špičáky
@anirij332 Jj,vypadá to tak. Už by mohl být i cítit. Ale bacha,jsou hrozně ostré a ti naši drobecci mají pořádný skus. 😁