Maminky,jakou zkusenost mate s Calgelem na zoubky?Pomaha?
No nam nepomahal, vychlazene kousatko a kdyz uz bylo zle,tak jedine Nurofen...
Asi trochu pomáhal, ale je fakt, že obě děti neměly s prořezáváním zoubků žádné větší obtíže, max. ze začátku trochu zvedlou teplotu, takže když byly mrzuté a asi to svědilo nebo trochu bolelo a namazali jsme, uklidnily se. On je v tom lidocain, sice nepatrně, ale je, tak to trochu znecitliví - zkusila jsem to prvně na svých dásních, abych věděla, co to dělá 😀 Myslím, že na nějaké větší potíže a bolest by nepomohl.
No maly mi dost rve,kolikrat ho musim uklidnovat co 5minut,v noci se casto budi,celkove je neklidny i cely den,nekdy z niceho nic zacne brecet,takze nevim,jestli ho to tak silene boli,nebo jen vadi.
Těžko říct, může to být cokoli, ne jen zoubky... ale ty dají prckům zabrat, no... Vzpomínám si, že když to bylo fakt že špatný, taky jsem dala Nurofen. Nebo Paralen (Panadol), ten je šetrnější k žaludku.
@veverun Prave,ze bych to prisuzovala zoubkum,protoze ma bile dasne a opuchle na tom miste,kde se prorezavaji,kdyz lezi a je neklidny,tak obraci hlavu ze strany na stranu,zveda se na kolinka,a dela kliky.Brisko to neni,to si pritahuje kolinka k brisku,a cely se krouti(to ho ale uz nastesti netrapi).
Nám ještě na zoubky hodně pomohli homeopatika chamomilla vulgaris 15 CH
Ale Calgelnaštěstí jsme taky hodně používali dceři se vždy klubalo několik zubu na jednou.Naštestí to dcera zvládala dobře a v noci se moc nebudila.Jen byla víc mazlivá a spavá 😵
Calgel jsme pouzivali dost casto, urcite pomohl. Mala plakala vetsinou pres den, kdyz jsem dasne potrela, byl klid 🙂 a v noci plakala minimalne, zrejme to zaspala.
Nám hodně calgel pomohl u spodních zoubků, ale na vrchní nám moc nepomáhá. My spíše masírujeme dasinka a dáváme chladivé kousátko.......a když je hodně zle na Nurofen a ten vždy zabere....U nás je to spíš tím, že nám naráz lezou 4 vrchní zuby
Cal gel za mě určité ano a pokud je zle, nurofen popřípadě pak i paralen to jistil. Při špičce samozřejmě.....
@andrrriiik tak nejak normalne, teejel je lepsi, ten funguje famozne.