Boule nad klubající se stoličkou

kristyna_veberova
3. únor 2019

Ahoj holky, ted pri cisteni zoubku u male (6let) jsem si vsimla hodne netekle az vyhrezle dasnicky. Klube se ji uz cca pul roku stolicka 6tka. Nevim jak presne to popsat, jako kdyby na dasni mela dalsi kus masa, dasne. docela me to znepokojije. Netusim jestli je to normalni, nebo mam zacit plasit a rano hned mazat k zubarce? Hnis ji z toho netece, nestezuje si na bolest. Jen je to tam neprijemne kdyz zavre pusinu. Diky za kazdou radu. Vy tady vite vse a snad poradite. :* prikladam fotku, o mrtvem zoubku vime. Bohuzel hodne caste brani atb male stolicky total odrovnaly :,(

ria35
3. únor 2019

@kristyna_veberova je to normální, malý to měl u stoličky dole levá strana, nejdřív jsem nevěděla jestli to není aft ale byla to stolička , měl to ubte první další tři v pohodě

kristyna_veberova
autor
3. únor 2019

@ria35 diky, ja jsem byla z toho vyplasena. Vcera si cistila zoubky sama a nic nerikala. Dneska vecer jsem cistila ja a uplne sem se zdesila. S prorezavanim zoubky nikdy problem nebyl. Z njceho nic vzdy se nejaky objevil. Bez teplot, bolesti atd... ale tohle me dostalo do kolen. Samozrejme sem hned myslela na to nejhorsi :( diky za uklidneni 🙂

berenika39
3. únor 2019
nirelen
21. dub 2021

@kristyna_veberova muze se prosim zeptat, zda to bylo tim rustem stolicky? Me prijde, ze ma mala 22 mes., to ma ted taky. Ma jako diru v dasni a z toho ma vyvalene maso....neke to ale vyfotit 🙈