Ahojte, malá má 9 měsíců. Je možné, že jí roste stolička?? Přes den je šíleně protivná a vše si rve do pusinky dozadu. Opravdu zuřivě.. Přes den máme chladítka, gelík... Homeopatika nepomáhají. Na noc, když vidím že opravdu nemůže bolestí usnout, nebo se po několikáté vzbudí s hysterickým pláčem, tak dáváme nurofen. Včera jsme museli v noci ve 3 ráno dávat další dávku. Nemohla hodinu a půl usnout a v kuse plakala.. Když jsem ji konejšila a chodila, uklidnila se. Jakmile ji položím řev. Krom toho i když má prášek, budí se často a chce prso, pití ani dudlík nechce, úplně to odmítá a křičí.. Spíme tak, že já jí sloužím jako živý dudlík.. Teď teda už tak týden v kuse, dřív to bylo jen občas.. Navíc teď se začala vztekat, že už jí nic nechce téct, nebo jen málo.. Mlíčka už nemám tolik, něco vypije odpoledne většinou a pak na noc. ale v noci a nad ránem jsem jak prázdný pytlík a ona by to mlíčko chtěla.. Nejspíš jí to uklidňuje, hlad by už neměla mít, když to, co se vytvoří, tak vysaje a dřív jí to stačilo, ne? Nebo zkusit flašku, jestli fakt nemá hlad?? Já už fakt nevím, jak víc jí ulevit a ani nevím, který zoubek jí to zlobí.. Rostou jí dvojky nahoře, ale na ty si relativně sáhnout a natřít nechá, horší je to vzadu u stoliček, to me nechce ani pustit natřít, natož se kouknout :( Nemáte někdo nějakou radu, jak jí víc ulevit? Nebo maminky dětí, kteří prožívají pláčem každý zoubek, kdy to přešlo? Nebo zda když děti byli starší to lépe snášeli?? Děkuji za názory.
Pardon, sotek: veta "pokud to pomaha" mela byt hned za "nech u prsa".
Ale u prsa nechávám.. Hlavně, malou kojím jak ona chce, už mi jí svačinu,oběd, svačinu a večeři. Odpoledne po obědě ještě taky kojím, chce se tím udyndat k spánku.. A kojím jí ráno večer a v podstatě od půlnoci celou noc..
@kajirous aha, to jsem spatne pochopila. Ja bych to prisoudila tem zubum. Jinak spravne bys prave mela dokojit i po tech normalnich jidlech, pokud to nedelas. I kdyby si jen cucla, tak se stimuluji prsa pro vyssi tvorbu mleka.
Jinak k te uleve od bolesti: ono toho podle me moc delat nejde ☹ chladivy kousatko a calgel no. A to uz delas...
Děkuju za názor.
Nez zkouset flasku, navysila bych laktaci. Nech ji proste u prsa, a mezi nami- kojis strasne malo. Ja v 9 m dceru kojila co 2 hodiny. Pokud kojis dvakrat za den, je logicke, ze mliko ubyva. 🙂pokud to pomaha.