Prosím máte někdo podobnou zkušenost?Dcerka má necelých 6 let a má už narostené 4 stálé zuby dole,nahoře jí jeden vypadl,je to snad půl roku a stále nevyrostl nový.(Vedlejší jí vypadl před dvěma týdny a hned za ním roste nový.) Má tam tvrdou bouli,nebolestivou,ale nic se neprořezává.K zubaři je objednaná za měsíc a půl.Máme jít už akutně nebo se to stává a zoubek se přeci jen vyklube?Díky
Zubař stejně nic nevyřeší, dá se RTG zkontrolovat, jestli je založenej, pokud to nepozná bez toho. Takže já bych počkala.
Nám taky rostly dvojky nahoře přes rok. K zubaři jsem s ním šla, ale jen pro můj dobrý picit, že zoubky tam jsou (a byly 🙂) Udělala nám RTG a my pak v klidu čekali dál a dočkali se. Nedávno konečně slavnostně vylezla i druhá, co vypadla vloni v červenci 😉. Ta první vypadla dokonce vloni v únoru a vylezla až letos v červnu. Takže k zubaři pro klid v duši zajdi, ale máte čas 😉
děkuju všem za odpovědi 🙂 , už jsem klidnější ,tak budeme čekat 😉
nepanikařila bych, čím déle zuby vyrostou dím lépe, budou zdravější, Mudr. při prohlídce když tak řekne více, ale stejně to neovlivní🙂
tak nakonec se v listopadu prořezal 😉
to se někdy stávala, ale myslím že návštěvě doktora nic nepodceníte.
@rasha - synovi oba vrchní zuby rostly snad 3/4 roku 😉