3měsíční miminko pláče, strká si ruce do pusinky, slintá

maci34
3. únor 2015

mám doma miminko budou mu 5.3.2015 3 měsíce
od včera hrozne plače strká si ruce do pusinky a slintá
ani jíst mu moc nechutná mohli by to byt zuby ? děkuji moc o radu

polaks
3. únor 2015

@maci34 A nemá v pusinke nejaké afty? Alebo niečo,čo by ho dráždilo?? Zuby neviem,to mi príde ešte priskoro.. ak mu budú 5.3. tri mesiace,to znamená,že 5.2. mu budú len dva,takže zuby asi nie....alebo je to omyl a 5.2. mubudú tri mesiace?? Ale aj to mi príde na zuby skoro...

andrrriiik
3. únor 2015

@maci34 Ahoj to mu budou 5.2. 2měsíce?Nebo je to překlep a bude mít 3?Zuby vylezou většinou až po několika měsících od prvních problémů,takže můžou být.A kouše si ty ruce,nebo je saje?

heduska82
3. únor 2015

@maci34 Můžou, proč ne, mladší měl první dva zuby na 3,5 měsících, za měsíc další 4.....teď na roce jich má 13 a lezou pořád další... 😉

maci34
autor
3. únor 2015

omlouvám se nak pospícham do předu
budou mu 3 mesíce 5.2

veronikaka
3. únor 2015

@maci34 Proč ne, můžou. Kamarádky chlapeček měl taky zuby od 3 měsíců. Ono ho může i pálit v krku ... Chřipka na každém kroku ...

svija
3. únor 2015

@maci34 - mému synovi vyrostly 2 zuby najednou ve 3 a půl měsících. A to jsem si z toho dělala srandu, že když je tak protivný, tak mu asi lezou zuby. A jak jsem pak koukala, že doopravdy...

alboo
4. únor 2015

zuby klidně, naše dítě 3m a 9dní a dva zuby dole vepředu 😎

lennus
4. únor 2015

@maci34 U nás to bylo podobně, když byl takto malinký, byla jsem přesvědčená, že jsou to zuby, vše tomu nasvědčovalo, byl i prvně hrozně opruzený. Tchyně a ostatní mi furt tvrdily, že to zuby tak brzy nebudou, i když jsou výjimky, kdy někdy takto brzo rostou. Ale nakonec to nebyly a začaly mu růst snad až někdy v 8. měsíci, tak nevím, co to bylo, jestli se třeba jen netlačily ven. Držím palce!

andrrriiik
4. únor 2015

@lennus No ono většinou trvá,než se prořežou,takže to možná zuby byly.Moje dcera taky trpěla na zuby od 4.měsíců,a první se ji prořezal až v 10.měsících 😉

lvice5
18. kvě 2016

nase mala eliška strka ručicku do pusinki jsou ji 3 měsice 🙂 z přitelem si mýslime jestli ji ne porostou zoubký