Ahojky hledám maminku na pokec, procházky a hl.s dítětem věkově podobném mé dceři 17m. V květnu /červnu čekám chlapečka. Jsem z Chotilska kousek od Nového Knína, ale mohu dojet na Dobříš, Příbram a bližší okolí 😊. Budu se těšit na odpovědi.
@iveta21 a @valentyna304
Ahoj holky, také bych se ráda seznámila s milou maminkou. ☺️ Jsem přímo z Příbrami. Je mi 24 let a mé dceři 18m. 🙂 Pokud budete chtít, napište mi.
@iveta21
@valentyna304
@samkovanik ahoj holky, jsem z Kozarovic, je mi 23 a mam chlapecka ročního🙂 kdybyste chtěly taky jsem k dispozici, jsem porad doma s klukem a manzelem a uz mi hrabe😆😆🤗
@valentyna304 tak to jsme na tom stejně 😂. Kamarádky mám taky jen v Praze (jsem z Prahy a 4roky bydlím v Chotilsku). Teď mám malou nemocnou. Ale až bude zdravá, tak bych se ozvala.
@monindaaa Ahojky Mončo, jak jsem psala holkám mám teď nemocnou dceru, ale až bude fit určitě bych se ráda domluvila a podnikla nějakou procházku. Moc to v okolí neznám, protože max chodím Čím, louky a lesy. A nebo jedu autem za kamarádama do Prahy. Tím, že nikoho neznám z okolí, mě to samotnou nebaví. Takže chodím se psem a dom. Určitě budu ráda za společnost se kterou budu moct pokecat, řešit děti, procházky atd...
@kattiec Kozárovice mám kousek, takže určitě není problém se domluvit 🙂 Ale asi až po porodu, začínám se dost valit 😄😄😄
@iveta21 ozvi se, budu ráda!
@valentyna304 jsou právě kousíček. To se pak budu valit ja, dneska jsem zjistila, ze mame pozotivni testik 😀❤
@kattiec jeee, tak gratuluji👏👏🥰
@valentyna304 dekuji😍
@iveta21 Ahoj, je mi 22let a v dubnu mám termín s našim prvním chlapeckem. Jsem ze Zbenic, 15minut od centra Příbrami, půl hodinky od Dobříše. Kdyby si chtěla, neboj se ozvat. Kamarádku s miminkem mám pouze jednu a to v Praze. 🙂