Zájmové kroužky jsou od 15 h, jak to děláte logisticky?

pivonka2
2. srp 2017

Ahoj holky, chtěla bych dceru (5 let) přihlásit na nějaký tanečný nebo pohybový kroužek. Když jsem se dívala po termínech, jsem docela v šoku - téměř všechny kroužky od 15 hodin!! Jeden dokonce 13,30. Fakt "super." Nechápu to. Dítě mi ve školce nedají dřív než ve 14,30 - dojet do města je min. další půlhodina. Takže by to znamenalo vyzvedávat malou i syna (3roky) ze školky ve 12 hodin. Všude čtu, jak je školka otevřená do 16 hodina a jak rodiče nestíhají. Ale na na druhou stranu má tolik dětí kroužky! Já si pracovní dobu si můžu některé dny i přizpůsobit, ale to tak čtvrtek a pátek (pracuju spíš odpoledne) - kroužky jsou snad jen pondělí-středa....Manžel ale musí být do 15 hodin v práci a dřív nemůže. Jak to děláte logisticky? Jestli mi něco neuniká 🙂 Jo a babičky nemáme...

pivonka2
autor
5. srp 2017

Nikdo nic? ☹((

drzticka81
5. srp 2017

Tak v nasem meste jsou krouzky vetsinou az od ctyr...krom asi umeleckych-jako hudebni nastroje ci vytvarny obor.....jinak,kdyz jsem byla mala a chodila jsem do vytvarky na pul druhe, mamka me vyzvedavala ze skolky uz po obede.......
syn ma 5 a bude chodit do plavani a na zaklady juda (spis sportovky)-ale vazne az od 4 odpoledne-ale ja jsem zatim na RD........koukla bych se i na jine nabidky? nejsou?

betelgeuzz
9. srp 2017

S kroužkama je to bohužel složitý. Holky můžou chodit díky tomu, že muž učí a odpoledne končí brzo, takže je stihne odvízt. něco mají ve 3, něco ve 4. Kdyby nemohl m, tak buď si někoho zaplatím na doprovod, nebo nebudou chodit. Kamarádka si tak platila středoškolskou studentu, jednou týdně vyzvedla holky a odvedla je do ZUŠky.

arlekinazy
1. zář 2017

А školka nemají dohodu z DDM o převode dětiček na kroužek?

pivonka2
autor
2. zář 2017

my jsme malé město, DDM tady není. Nakonec jsem našla, co jsem hledala, od 16 hod. Ovšem pokud bych chtěla cokolik jako gymnastika nebo tanec, je to marný...☹ Docela mě to mrzí, že organizátoři kroužků dávaí nejmenší děti jako první. Přitom od 15 hodiny by v klidu mohly chodit školní děti a školkové potom.
Ono zaplatit někoho by asi nebyl problém. Spíš nevím, koho spolehlivého bych sehnala a pouze s autem, protože u nás nic není..
Díky všem za názory🙂