Ahojte,
ráda bych se zeptala, zda některá nemáte nějaké tipy na kapsářek do školky pro chlapečka. Hledala jsem trochu na netu a asi nejvíce se mi líbily tady v tomto obchodě www.elefantik.cz/kapsare-za-postel/skolkove-kap..., vypadají i cenově dobře. Co myslíte? Nebo máte jiný tip na dobrý obchod s pěkným zbožím? 😉 Nemám moc zkušeností s nakupováním na internetu, tak raději prověřuji. Budu moc ráda za každý nápad a předem děkuji 🙂
@martinka79 děkuji za odkazy, rozhodování bylo těžké ☹ ale nakonec jsem se rozhodla pro jeden kapsářek z elefantíka 🙂
super důležité je se rozhodnout... já má teď brouka v hlavě zda to taky nepotřebuji do Mš pro syna... 😀
a na co to vubec je?Jsem nejak mimo 😝
uff, já to včera objevila na seznámku toho, co má mít malá do školky...no a dnes jsem ho objednala u dědy, ušije mi ho, jen vůbec nevím rozměr atd. takže pokud mát tip, sem s ním,
copak se do něj bude dávat?náhradní oblečení?a odpo přezůvky?zřejmě mi to ve školce nějak uteklo 😎 😀
my mame den otevrenych dverich az 2.9,tak to kdyztak poridim pozdeji,koukala jsem,ze tam maji skrinky
Možná byste našly i na fler.cz,mám odtamtud spousty krásných kreativních věcí..Jinak moc dík za tipa na kapsář mašinka z elefantíka 😉
@sylvar asi jen oblečky a přezůvky ne...
@poupe na oblečky do šatny..
@martinka79 aha,ale snad povinny to neni,spis pro lepsi prehled 😕
@poupe, u nás je to povinné... každé dítě tam má náhradní oblečení, tepláky na zahradu.... musí to mít všichni, radši si to zjisti.
@vladimuraz my jdem na zacatku zari na den otevrenych dveri,tak se poptam
Přesně tak, je to na náhradní oblečení, papučky, atd... Však se poptej a uvidíš, třeba to u vás povinné nebude 😉
@poupe záleži na školce, holky ti to už psaly... uvidíš a co řeknou a pak pořídíš... 😉
naštěstí u nás ve školce mají kapsáře v rámci inventáře 🙂)
ahoj viděla jsem jich spousta na mimibazar. 🙂