Syn 3r, odjakživa mamanek,takový utaply,otloukanek,hodně bojacny...před par mesici nastal zlom a je to strašně hyperaktivní ditko,neposedi,pořad skáče,neumí snad ani normálně chodit,pořad křičí při mluvení..ale stále je velký mazlik..ve školce se prý občas vzteka,chce neustale přidávat jidlo(je to mega jedlik,neví,kdy má dost,..) a co mi zarazí,ze ani včera,ani dnes nechtěl domu,ale dokonce se rozbrecel,ze za mnou nechce 😔 je mi to líto..i to,jsk se tam chová,doma si nedovolí protestovat,..a tam je to lump třídy...chodí tedy s temi nejmenšími 2,5-3roky,takže tam jeho povaha vyčnívá o to víc 🙈paní učitelky na mě hazi pohledy,jakobych se o nej nestarala a doma ho snad týrala 🙈jsem z toho cela nešťastná...neříkám,aby sedel v koutě a čekal kdy konečně přijdu,ale tak normálně,aby mě aspoň rad viděl 😔
Znám to. Dcera takhle proplakala prvních 14 dní. Také jsem si říkala, co dělám špatně. Potom to přestalo a po vánočních prázdninách plakala, když jsem jí dávala do školky (jen pár dní). Myslím, že tohle je ta lepší varianta, než kdyby bylo od začátku zle při odchodu do školky. Jen maminka si přijde divně a je jí to líto 😐
Když jsem byla dítě a někde se mi líbilo, tak jsem taky protestovala,a že už musím domů, někdy byly i slzičky 🙂 Některé děti jsou hyperaktivní kvůli cukru, spoustu potravin pro děti obsahuje skryté cukry. Děti jsou pak jak nastřelené kokainem.
Když píšeš, že doma by si určité věci nedovolil, tak nezjistil, že ve školce určité věci může, proto si dovolí dělat lumpárny.
Navíc si myslím, že dobře, že nezůstal uťáplý a otloukánkem.
Moje dcery breci, kdyz mame jit domu odkudkoli... nekdy i od babicky, zalezi, co tam zrovna zazily, zazivaji, co je ceka doma - pr.jiny vylet nebo :jen jdeme domu"...
Nic si nevycitej. Proste jinde maji najednou program, ktery jim doma dat nemuzes, ne ze nechces. Vim, ze me maji rady a je nam spolu doma dobre. Urcite i tvemu chlapeckovi s tebou 😉😊
Dnes to samé,schovával se přede mnou a nechtěl domu,ze se mu libi ve školce a doma ne..já se mu nedivim,přidají mu tam každé jídlo,muže si tam hrát a je mezi dětmi no...ale tak je mi to fakt líto
Naše malá nastoupila do školky teď 1. První den v poho, včera už domů nechtěla, no, nalákala jsem ji, že si půjdeme dát zmrzlinu. Dneska ji budeme vyzvedávat kolem půl třetí, tak se děsím, že zase nebude chtít jít domů 😀 Včera, tudíž hned druhý den tam už spala a na maminku a tatínka si ani nevzpomene.
Syn to měl celý loňský rok ve školce...ať jsem přišla brzo nebo pozdě, nechtěl domů. Plakal, že chce být ještě ve školce, že ještě alespoň chviličku. A to tam často býval jeden z posledních. Ale má to takhle skoro odevšad...nechce od babičky, nechce z venku, nechce od sousedů,...Čekala jsem, co bude letos a zatím ťuk ťuk ťuk v pohodě. Pořád mi to přijde jako lepší varianta, než aby ráno plakal, že tam nechce.
No maly loni nastoupil do školky a plakal, když jsem ho vyzvedla já, že chtěl tatínka mě ne. Mrzelo to moc. Doma byl pak protivný neposlouchal. Moc se změnil. Ale tak do 3 měsícu se to uklidnilo...