Holky máte někdo problémy s čůráním dětí? I co se týče školky... Malej si hezky rikal nebo šel sám, teď mu musime připomínat skoro pořád a jeste ho tam pomale dotáhnout, stejně má z 90% už kolečko na trenkach, ve školce někdy jde někdy ne, dneska taky nebyl prej tak jsem s ním šla ještě ve školce sama, trenky suchý ale bylo vidět že si už předtím cvrkl a uschlo mu to... Oni jim řeknou běžte se vyčůrat a on prej vždycky řekne že nechce, takže stejně jako doma... No moje otázka, mám to řešit?-nadat mu ,vysvětlovat (to dělám a přijde mi že to fakt smysl nemá...) a nebo to mám nechat být a přijde si na to časem sám? Prostě jen další období co přejde si říkám, ale štve mě to.....jinak v noci vydrží to je v pohodě ale přes den bojujeme
U nás taky "nemá čas". Doma trochu funguje, že je nočník v obýváku, tudíž ho má furt na očích a zároveň ej to přerušení hry tak krátké, že mu to nevadí. Co maj kamarádky podobně staré děti, řeší to několik z nich taky, asi ej to v tomhle období časté.
@helko u nás to přešlo (snad) po 4. roce. Ve školce teda naštěstí v pohodě, to asi poslechl, když řekly učitelky, že se má jít vyčurat, ale doma "neměl čas". Nepomohlo nic