Maminky máte prosím někdo zkušenosti s touto soukromou školkou? Chodí tam vaše děti a nebo chodily? Byly v této školce spokojené? Předem děkuji za všechny odpovědi 🙂
Ahoj, já tam mám dvě děti, chodí tam od září, syn měl 3 a čtvrt, když tam začal chodit, dcera necelé dva roky. Jsem naprosto spokojená. Dcera byla hodně nesamostatná a pomohli jí se vším (platila jsem tedy za ni o 2.000,- Kč - víc, ale přišlo mi to adekvátní), když brečela, pochovali ji. Obě děti tam jsou spokojené a těší se tam. školka má spoustu aktivit - jezdí tam divadýlko, maji keramiku, pořádají různé výlety - zítra např. jedou do zoo, do planetária, do solné jeskyně, teď jim tam dokonce chodí jednou týdně logopedka. Příští rok tam budou chodit zas.
Můj syn tam nechodil, takže úplně osobní zkušenost nemám, ale mám dvě kamarádky, které tam děti daly. Jedna je naprosto spokojená a malou tam dává, druhá tam malou nechala pár dní a víc nikdy. Tak nevím, co vyhovuje jednomu, nevyhovuje druhému. Ta co malou stáhla, si stěžovala na to, že její dcerce s ničím nepomohli, nevšímali si ji a když tam s ní jednou kamarádka dopoledne byla, prý se učitelky chovaly, jako by tam holky nebyly.