Soukromá školka jen na prázdniny. Je to možné?

1. lis 2022

Lze si zaplatit soukromou jen na prázdniny? Nebo musím na cely rok? Čeká nás další rok nástup do školky a tak hledám. Je možnost, aby soukromá byla jen přes prázdniny?

veroniquecz
1. lis 2022

To záleží na te které školce. Naše to měla třeba formou příměstských táborů po týdnu.

mrs.duck
1. lis 2022

Ano, my resili prazdniny pomoci soukrome skolky. Takze ta moznost je. Ale asi zalezi jak kde.

misamisenka
1. lis 2022

Třeba u nás se na všechny soukromé školky stojí fronta a řekla bych, že to asi nebude úplně výjimka. Když už se jim místo náhodou na léto uvolní, tak vezmou někoho, kdo by k nim jinak nastupoval až v září.

moudivlacek
1. lis 2022

ja mam pocit, uz je to deset let zpet, ze u nas pres leto, kdyz vetsina deti byla na prazdninach, brali, ale ceny byly jine, tzn. pocitat spise s variantou, ze to bude dost financne nakladne, samozrejme je to skolka od skolky...

merope
1. lis 2022

U nás je to tuším vcelku bez problémů, ale je potřeba počítat s tím, že to opravdu stojí dost peněz.

kattyd
2. lis 2022

Ano, taky jsem mela na leto na 2 mesice domluvenou soukromou skolku, meli tam mene deti nez pres skolni rok tak byli radi ze zaplni kapacitu. No nakonec jsem se zkusila zeptat i ve statni která měla prazdninovy provoz (syn chodil do jine ktera byla v lete zavrena) a tam podala prihlasku na prazdninovy provoz a vzali mi ho, coz jsem byla sama prekvapena. Takze urcite stoji za to se vsude poptat 😉