Lze si zaplatit soukromou jen na prázdniny? Nebo musím na cely rok? Čeká nás další rok nástup do školky a tak hledám. Je možnost, aby soukromá byla jen přes prázdniny?
Ano, my resili prazdniny pomoci soukrome skolky. Takze ta moznost je. Ale asi zalezi jak kde.
Třeba u nás se na všechny soukromé školky stojí fronta a řekla bych, že to asi nebude úplně výjimka. Když už se jim místo náhodou na léto uvolní, tak vezmou někoho, kdo by k nim jinak nastupoval až v září.
ja mam pocit, uz je to deset let zpet, ze u nas pres leto, kdyz vetsina deti byla na prazdninach, brali, ale ceny byly jine, tzn. pocitat spise s variantou, ze to bude dost financne nakladne, samozrejme je to skolka od skolky...
U nás je to tuším vcelku bez problémů, ale je potřeba počítat s tím, že to opravdu stojí dost peněz.
Ano, taky jsem mela na leto na 2 mesice domluvenou soukromou skolku, meli tam mene deti nez pres skolni rok tak byli radi ze zaplni kapacitu. No nakonec jsem se zkusila zeptat i ve statni která měla prazdninovy provoz (syn chodil do jine ktera byla v lete zavrena) a tam podala prihlasku na prazdninovy provoz a vzali mi ho, coz jsem byla sama prekvapena. Takze urcite stoji za to se vsude poptat 😉
To záleží na te které školce. Naše to měla třeba formou příměstských táborů po týdnu.