Dobrý den.
Prosím o názory. Syn bude mít v říjnu 6 let. Do školy
jde až za rok. Přemýšlíme, že mu k narozeninám koupíme školní batoh, jaký se líbí jemu, i nám, je věkově takový neutrální. Šli by jste do toho? Nebo by jste počkali a koupili až chvíli předem? Zas si říkám, že se nezkazí... Ale... Ale váhám.
@werik153 my k narozkám dceři koupili. Měla je v prosinci..
Nekupovala bych, děti ještě hodně rostou, co mu bude sedět v 6, už nemusí skoro v 7. A může se i změnit, jaká se bude líbit. My ji vybírali po zápise.
@werik153 taky bych nekupovala,kromě výše uvedených důvodu,tak i záruka na batoh bude rok pryč.
@werik153 Já jsem dostala tašku do první třídy a penál k Vánocům a byla to paráda. Zbylých 8 měsíců jsem si s tím hrála na školu a těšila se. Takže za mě osobně, jo.
My jsme koupili k Vanocum, a to jsem musela dceru ukecavat, at si napise Jeziskovi, ze k narozeninam v rijnu je to moc brzo a taky ze je to "hodne penizků". Neter dostala na Vánoce rok předtím a od te doby dcera nedala pokoj, ze chce taky aktovku.
Kupovali jsme okolo zapisu. Jednak nejsem priznivcem toho davat darem nutne vybaveni, jednak to teseni se je pak bliz ke konci skolky / zac. skolniho roku daleko vetsi a zapis je takovy predel. V rijnu by dostal aktovku a pak na ni bude skoro rok koukat...nehlede na to, ze je potreba ji vyzkouset a do zari muze jeste dost vyrust.
My budem kupovat k Vánocům, i my jako deti jsme ji tak dostaly, před kovidem jsem delalal ve školce a tam 98% děti dostalo aktovku/batoh od Ježíška, takže asi nějaký zvyk u nás v okolí 😁
@werik153 batoh se sice nezkazi ale klukovi se za ten rok muze se uplne zmenit vkus... ja kupovala vzdy az tesne pred. I s darky na vanoce to byla vzdy bojovka pze v listopadu nakonec chteji neco uplne jineho nez v zari😂