Školka v Brně Líšni, na Vinohradech

nikkyna
26. led 2018

Možná je na to ještě brzy, ale doporučíte mi jaká školka je v Líšni nebo na Vinohradech nejlepší a které se naopak vyhnout? Podle jakých kritérií vybírat? Malému budou v září 3 roky a ráda bych ho přihlásila do školky. Trvalé bydliště máme na Vinohradech, ale bydlíme v Líšni. Je to pro mě všechno nové, takže budu ráda za jakékoliv informace a postřehy.

lv
27. led 2018

Ahoj, obě dcery chodí na Synkovu, jsem spokojená. Ovšem jestli má syn trvalé bydliště mimo Líšeň, + věk - nebude mít dost bodů na přijetí.

nikkyna
autor
27. led 2018

@lv já jsem právě na synkovu slyšela zatím jen to nejlepší. Měli by jsme to i blízko, rozhodně blíž než na Vinohradech. Musím se zeptat zda zohledňují i přechodné bydliště.

lv
27. led 2018

@nikkyna https://zapisdoms.brno.cz/kriteria-rizeni za trvalé bydliště je 1000b., přechodné se nezohledňuje

blahova_andrea
27. led 2018

samo o sobě to, že má tři až v září ho může sesunout dost dolů i ve spádové školce, ne potom mimo bydliště. zkusit to můžeš ve více a uvidíš, zda se aspoň do nějaké dostane. v brně to tak maminky dělají běžně. min. pět přihlášek 😉

lv
27. led 2018

@blahova_andrea letos nově jdou prvně všichni spadovi, i trileti az pak ostatní, ale zas se prilis nehledi na sourozence ve skolce

veroniquecz
27. led 2018

Obavám se, ze pokud je tříletý až v září, tak moc šancí nemá. 😓 Respektive max. Ve spádové školce.....

nikkyna
autor
27. led 2018

Já vím, že máme malé šance, ale i tak bych ráda věděla, kterou školku byste mi doporučili. Spádově patříme na Bořetickou, tak jestli máte info i o ní.

misa357
27. led 2018

@nikkyna A co změna Trvalého bydliště?

thalia
27. led 2018

Pokud má tři až v září, tak je jedno, zda ho hlásíš do spádové nebo nespádové, body budou jen maximálně za městskou část. Tj u vás vinohrady. Náš malej má 3 roky v říjnu a jako šanci tomu nedávám žádnou. Přečti si https://zapisdoms.brno.cz/kriteria-rizeni.
Bořetickou kterou? Jsou tu dvě na Bořetické. Ale i tak, na všechny školky na Vinohradech je nátřesk. Změna na trvalé v Líšni moc nepomůže, tam je nátřesk taky, bohužel. A dvouleťáci budou na řadě až po všech tříletých, sourozenec nepomůže, ani nic jiného. Fakt si moc nadějí raději nedělej.