Ahojky, bydlím na Praze 6-Vokovice a hledám pro malýho školku. Nemáte náhodou někdo zkušenost se školkou Motýlek (Arabská ul.) nebo školka v Alžírské? Koncem března jsou zápisy a tyhle mám nejblíž. Nebo jestli máte zkušenost s jinou školkou v této části Prahy, uvítám vaše doporučení. Jenom malé info - v září, až by nastoupil (budou mu 3,5roku) budu čerstvě na MD s druhým. Je tu nějaká šance na přijetí?
Koukni na http://www.zscvrch.cz/node/23 teď nemám čas to hledat, ale jsou tam kritéria přijímání dětí do MŠ, my, matky ma MD jsme na čestném posledním místě. Já mám teda dceru o něco mladší, 3 by jí byly až v listopadu, ale zkoušet to nebudu. Zato ale doufám, že příští rok už jí vezmou, chtěla bych do práce!
Jo a taky jsem tam našla, že musíš podepast, že podáváš přihlášku pouze na jednu MŠ na Praze 6, tak bacha na to!
Jinak zajímavá může být i nová školka ve Thákurově, ale trochu z ruky...Nicméně v Alžírské je úplně nová, tak min. prostředí bude pěkný 😉
pokud jsi na MD tak máš nula šanci. do přihlášky se píší sourozenci a můžeš podat jen 1 přihlášku.
je to nepříjemné, ale na druhou stranu, mít odma mimi a školkové dítě, které nosí domů všechny dětské nemoci - nic moc. já mám synka 3,5 a v září bude 4 letý a také příliš přijetí stále nevěřím. držím ti palce 🙂)
Situace nejen na Praze 6 neni moc dobra, kazdopadne bych to byt tebou zkusila. Pro prihlasku i na zapis at jde tatinek, nemusis uvadet, ze jsi tehotna a dost casto staci, kdyz pracuje jeden rodic. Jen se obavam, ze opravdu ted je problem umistit i 4 lete deti 😒
Co snad zatim nemaji problem, je MS Smolikova na Dedine, ale to mas taky dost z ruky.
na Praze 6 je otevřena nová školička Dětský Oříšek (www.dsorisek.cz). Jsou tam moc milé paní učitelky a berou děti už 1,5 roku. Není povinná každodenní docházka a platíte pouze to, co odchodíte. Mé dceři se tam moc líbí a já doporučuji 🙂
ahoj.. nás čeká zápis příští rok.. a jak to tak tady čtu :/ nejblíž máme motýlka a Fakultní mateřská škola se speciální péčí- tam berou i děti bez potřebné speciální péče,že ... takže vy to vidíte jako nulovou šanci dostat zde prcka do školky? :/ 21.8.2017 jí budou 3roky.
Táta školka je naprosto užasna
http://www.zs-ns2.cz/ms
Dcera chodila a syn ještě chodi do školky Fakultni školka se specialní péčí. Jsme tam velmi spokojeni. Ve třídě jsou dvě učitelky a jedna asistenka. Školka pořádá spoustu akcí(masopust, vynaseni moreny a jine). Ve třídách jsou děti různých věkových skupin.Jídlo výborné a k tomu velká a mala zahrada na běhání a hraní. Zkus dát přihlášku. Bud to vyjde nebo ne. Pro nás je školka super.
Ahoj. Minimum mist, je to zle, ale super clubik je crxstalgeneration.cz, maj hezky program a i reference.
Pardon preklep crystalgeneration.cz
myslím, že šance na přijetí nulové, takže můžeš vybírání školky vesele odložit dál. A další rok dát víc přihlášek a školka si vás vybere sama vás, když už... Přeju hodně štěstí!