Čaute baby, tak pomalu podepisuji ty haldy oblečení, protože nám začíná školka. A říkám si co všechno podepsat? To mám psát iniciále i na gaťky a na ponožky? Malá se nepočůrává, ale tak občas na sebe něco vykydne...
Já dneska mám právě ve školce třídní schůzku, tak jsem zvědavá, co všechno mi tam řeknou. Když tak večer písnu co a jak...
Já byla lempl a nepodepisovala jsem defacto nic - jen věci z Lidlu, neb těch se tam vždy vyskytlo vícero stejných.
nepodepisuju nic, jen bundu, děti mají každý svůj budníček, tam mají náhradní oblečení. Jinak to v čem přišla si pozná.
Ja podepisují vše. Už se mi stalo, že se nám některé věci ztratily.
Nepodepisovala jsem nikdy nic 😀 u nás to ani nevyžadují.
Já pro jistotu podepisuju všechno. Lihovka na CD to jistí 😁
Podepisuju hlavně to, co zůstává v šatně (věci na ven, batoh) z úcty k práci učitelek a uklízeček, aby nemusely pátrat po tom, komu to patří, obzvlášť když se půlka dětí obléká v Lidlu nebo Tchibu.
Spodní prádlo nebo trička ne, dítě jde domů poo, nesvléká si to.
Třeba v zimě dětem věci suší na sušáku mimo jejich místa a opravdu se tam to oblečení opakuje.
Podepsala jsem jen papuče, protože stejné mělo víc dětí a zimní kalhoty, protože z Lidlu nebo Tchiba měl skoro každý. Za celých 5let se nám nikdy nic neztratilo a v cizím oblečení došel syn "jen"2x když ho vyzvedával dědeček 🙂
Drobnosti ponozky, kalhotky, rukavice jsem nepodepisovala, vse ostatni ano, kdyz nekde neco zustalo a nebylo podepsane byla v satne krabice ztrazy/nalezy - jednou za cas jsem prohrabra, zda tam neco neni nase...
Podepisuju vše. U dcery se nikdy nestalo, že by si s někým pomíchala oblečení, ale syn běžně v cizích teplákách, atd. Jak se svlíknul, hodil to s ostatníma chlapečkama na jednu hromadu a pak si každý vzal, co mu první přišlo pod ruku... 🙄 😀
Trenky a ponožky podepisovat nebudu 😊