Ahojky,zítra máme ve školce schůzku rodičů a mě by zajímalo jak je to u vás a jak to asi tak probíhá?Díky za odpovědi 😉
nám tam budou nabízet nějaký pojištění pro děti a rodiče,pak tam bude logopedka a jako třetí bod nás budou seznamovat s akcemi pro děti
jde hlavně o tu logopedku,syn nemluví takže jsem zvědavá jestli to budeme rozebírat před ostatními rodiči nebo ne?Nechám se překvapit a raději se psychicky připravím na nějaký to ztrapnění nebo tak něco. ☹ 😒
Já se u nás na schůzkách nestačila divit...O dětech které dostaly odklad tam bylo mluveno veřejně 😅 -jednotlivě se tam probíralo přede všema proč tamten neumí toto,tuhleta je hodně zakřiklá 😖
Dále se pak probíral program který mají nachystaný pro děti na půl roku a taky kolik penez se bude platit za různé aktivity,kolik se bude platit SRPDŠ-to si určily maminky samy.
Dále se probíralo dy nedávat dítě do školky,každý se mohl vyjádřit k jídelníčku který mají děti ve školce 🙂
no já mám právě dojem že tak to bude probíhat i u nás,syn totiž nechce mluvit a nedávno mi učitelka říkala že do dětí strká,minulý týden se fotily a taky to byl děs,moc neposlouchal tak si myslím že se to bude všechno rozebírat před ostatními rodiči
jak znám učitelky tak pochybuju že by to bylo k něčemu ☹
u nás to probíhá tak,že seznámi jen tak okrajově s řádem jaký tam mají,v čem by děti měli chodit ve školce(oblečení,obuv),kolik stojí jídlo,jaké budou mít během roku aktivity,výlety atd.
O soukromých věcech co se týče dětí neříkají vůbec nic,pokud maminka nebo tatínek chtějí můžou se kdykoliv na své dítě zeptat,a pokud učitelka má nějakou výtku tak řekne v soukromí.
@jajik25 nechápu proč by čistě soukromé záležitosti měli řešit před ostatními,já bych jim řekla že se mi to nelíbí 😠
@jajik25 Vojťas má OVŘ - chodíme na nestandartní děti - taky občas zajdeš jsem koukala 🙂, tohle jsem řešila s učitelkou ještě před nástupem do školky, nesla jsem jí všechny potřebný papíry (logo,Krejčířová a tak)....a když teď něco má,nebo chce s něčím poradi ohledně Vojty, tak vždycky teda v soukromí.
@jajik25 ahoj, taky máme ve školce "třídní schůzky" - jedna byla hned zkraje školního roku, druhá je příští týden. Na té první jsme tak jako probírali co a jak ve školce, co nosit do školky (oblečení,hračky,jídlo...),co nenosit, jak to ve školce funguje, kdy co dělají, jak to je po obědě u dětí, který chodí spát a nejdou domů...seznámili nás s aktivitama (divadlo,maškarní,kouzelnické představení,drakyáda,příjezd Martina na bílém koni,besídka...) které budou mít do vánoc...a pak individuálně s každou mamkou "pokecali" o dítku, protože sice jsme vesnice, ale tyhle dvě učitelky co jsme dostali zrovna my nastoupili nové,takže neznali ani venici ani děti...