Maminky, potřebuju radu. Původně jsem uvažovala nad rostoucím, ale mě prostě vadí, že nemají úložný prostor, navíc holky na rostoucích židličkách stejně kreslí u jídelního. Teď budem předělávat pokoj a ráda bych jim tam dala už stoly a to tak, že oboum i když mladší je 2 letá, ale když nechám jí ten malý 4 leté ten velký tak se budou stejně přestrkávat a druhá věc, za 2 roky ten samý taky nemusí vyrábět.
Mám celkem málo požadavků, bříza, úložný prostor a ne prťavý jako premie nemusí být za 5000 plus, když bude do 2000 budu šťastná, máte někdo nějaký typ? Předem děkuju.
Napadlo mě - jestli počítáte mít ty stoly vedle sebe, tak jsem u známých viděla super nápad - měli tam celkem tři zásuvkové kontejnery (nepojízdné) - jeden uprostřed a pak na každém konci jeden....a vždycky mezi těmi dvěma kontejnery měli přidělanou desku, každé z dětí to mělo v jiné výšce a podle potřeby se to dá prostě přidělat zase výš......to mi přišlo jako super nápad, je to v podstatě jako rostoucí stůl, ale jsou tam ty šuplíky a zároveň to můžou mít už od začátku stejné, i když je každé dítě jinak velké....oni to tam měli právě pro dvě dcerky....taky jsou od sebe dva roky 🙂
No nakonec jsme skoncili na tom velikem skolkovem stole a spokojenost vejdou se i s kamaradama 🙂
Co třeba Ikea, série Micke? Dělají různé délky stolu, i barevná provedení, mají integrovaný šuplík nebo dvířka či police, dají se k tomu dokoupit i pojízdné šuplíčky na kolečkách, cena slušná, pro děti optimální. Mám doma pro dceru s rostoucí židlí taky... http://www.ikea.com/cz/cs/search/?query=micke