Ahoj holky,máte ,prosím, některá s tímto zařízením zkušenost? nejspíš budu potřebovat pro dcerku od podzimu hlídání a tohle mi příjde fajn.Mají dobrý program a přijatelné ceny.
já zvažovala jesle/soukr. hlídání
nakonec mám super chůvu kočenu studující pajdák dálkově se zam na logopedii
výhodou je že nemusím ztrácet čas a dítě někam vozit, je doma ve svém prostředí,kde to výborně zná když už ji hlídá někdo cizí a my dva jsme v práci
jako kolektiv je dobrá věc....ale tak nějak jsme mnohem klidnější když jedna má na starost jednu
Holky moc dík! Já ještě nevím,jak se to vyvrbí. je možný,že s mužem pak práci sladíme,tak že s dcerkou bude pokaždé jeden z nás a hlídání nebude třeba.
@berenika39 dík za IP,odpověd jsem ti poslala
@lucenek No právě,že mě šlo hlavně o ten kolektiv,páč je Nel od mala zvyklá na děcka kolem sebe a i ty zájmový činnosti mi přišly fajn. O chůvě jsem také uvažovala,jen v dnešní době je to o hodně velkém štěstí narozit na super chůvu.
@berenika39
@benjik
a neviete nahodou, ako je to s tou skolkou profamily? asi som slepa, ale nenasla som nikde cennik (iba projesle)
@berenika39 díky
@evaviki - No ono to není úplně jednoduché, pokud najdeme vhodné prostředí - dle norem prostor / dítě uvnitř i na zahradě, dostatečný a správný počet toalet, umyvadel, to vše větrané, sklady prádla, postýlek, šatnu, zahradu, úklidovou místnost, šatnu a wc pro personál, výdejnu stravy atd. tak jo 🙂
Od září jsme otevřeli v Praze 4, i tady to myslíme vážně , zřídili jsme kuchyni, zaměstnali paní kuchařky a máme i zde domácí stravu. (nejsme hlídací koutek a nenakupujeme jídlo z vedlejší restaurace i když víme, že provoz kuchyně bude zase ztrátový).
Mám zkušenost s jak soukromými jeslemi, tak i školkou a mé zkušenosti jsou vynikající !
ahoj, jestli ti jde o jesličky v Měšicích, pošlu ti IP. Bydlím o pár vesnic vedle. Mají ještě pobočku někde jinde, ale tam nevím. Byla jsem jen tady 😝 .