Prázdniny během roku ve školce. Jak je to u vás?

positivemind
6. únor 2023

Má vaše školka prázdniny během roku? Že je dítě doma třeba během jarních.

hezz17
6. únor 2023

Je normalne otevrena, ale piseme dochazku predem.

krisstina93
6. únor 2023

Ano, příští týden mají jarnaky. Ale školka teda funguje na částečný provoz pro ty, kteří nutně potřebuji hlídání, ale většina děti ma prázdniny stejně jako školy a jsou doma.

jaja01k
6. únor 2023

@positivemind Ne, přes jarní prázdniny je školka normálně v provozu.

petrasipkova1
6. únor 2023

ne, školka normálně funguje o všech prázdninách. I vánoční byly paní učitelky ve školce ještě 23.12. a hned od 2.1.

konidana
6. únor 2023

Pouze vánoční prázdniny mezi svátky. V létě jede 1 měsíc ze dvou, zbytek prázdnin zajišťují prázdninový provoz ostatní školky ve městě, kam je možné dítě na léto přihlásit. O ostatních školních prázdninách učitelky zjišťují, kdo chodit nemusí, trochu omezují provoz/slučují třídy.

pavlinar
6. únor 2023

Nase ma prazdniny, deti muzou chodit do nahradni skolky

xnikolan
6. únor 2023

Vždy se ptají před prázdninami na zájem (kromě letních) a bývá otevřená jedna třída ze 3. V létě jede školka jen červenec. Srpen zavřeno bez náhrady (jsme malá vesnice).

nikoulinka
6. únor 2023

U nás je to tak, že během prázdnin (krom letních), je omezený provoz. Jede se jen na jednu třídu. O letních je školka v provozu jeden měsíc a druhý máme náhradní školku. A když je více než 6 děti, jede školka i během Vánoc (27.12.-31.12.).

neliniezoe
6. únor 2023

@positivemind Vzhledem k tomu, že jsme vesnická školka, řídíme se provozem základní školy, takže když oni mají jakékoliv volno, naše školka taky a proto máme právě jarní prázdniny 🙈

tinie
6. únor 2023

U nas je skolka jakoby pod skolou, takze vypisuji prazdniny zaroven. Ale skolka teda jede v omezenem provozu, vzdycky se predem ptaji, jestli dite zustane o prazdninach doma. Jeste pred par lety mela skolka zavreno i pres tyhle prazdniny behem skolniho roku, ale rodice si zacli stezovat. O letnich prazdninach ma otevreno jen dva tydny, jinak smula.

andelka
6. únor 2023

Naše je zavřená jen o svátcích, vánočních , velikonočních prázdninách a část letních. Podzimní, pololetní, podzimní se MŠ netýkají. Ale chtějí vědět docházku. Mnoho rodin má starší dítko ve škole, které prázdniny má, a nechávají si skolkove doma.

bervidka
6. únor 2023

U nás normálně otevřeno, akorát jsme zapisovali zájem po dobu jarních prázdnin a před chvílí jsem se dívala, že ze dvou tříd předškoláků bude udělaná jedna.

areh
6. únor 2023

Máme omezený provoz. Podle počtu přihlášených dětí bude otevřený počet tříd.

fouskovi
6. únor 2023

@positivemind u nás to funguje tak že kdo má zájem zapíše se a když se splní počet dětí tak je normální provoz

squezy
7. únor 2023

@positivemind mame prázdniny stejně jako skolove děti, bez možnosti jiné náhradní školky, mam je doma.

veruuu_kubesovic
7. únor 2023

Školka nefunguje akorát o vánočních prázdninách a pak ještě tuším 2tydny v létě (3tydny funguje, 3tydny další skolka v meste).
Jinak zjišťuji kolik dětí bude chodit, pak případně o prázdninách spojují oddělení a občas jedou v omezeném provozu.

westie
7. únor 2023

Sám chodil do soukromé školky, která plně kopírovala školní prázdniny v průběhu školního roku. Dcera teď chodí do soukromé školky, kde mají jen letní prázdniny a mezi svátky na Vánoce, jinak fungují normálním způsobem.