Krásný den všem a pevné nervy.. A teď k prosbě..
Sháním učitelky nebo asistentky z MŠ
Syn má 4roky a 2 měsíce, teď ho bere psaní písmen a číslic, počítání..
Chtěla jsem se zeptat, zda se dá někde na netu stáhnout něco jako písanka. Hledala jsem, ale asi blbě :D
A ještě prosím o radu, jestli tím nedělám špatně, nebo ho v tom můžu podporovat '🙂 baví ho to, chce to ale nejsem si jistá jestli na to není malý. Když už nechve, jde si hrát takže to není žádná výuka..
Děkuji a prosím jen slušně
@keksik002 hodně stahuji na pinterest mám aplikaci v mobilu. Tisknu tam hodně i pro děti do MŠ
@janickajana děkuji
Dobré je třeba kuncicka.cz nebo https://www.vesela-chaloupka.cz/ Na obojim je toho docela hodně a zdarma.
Hodně je toho i na pinterest.com .
Když ho to baví, tak bys ho jenom zbytečně tlumila a mohl by ztratit zájem. Ano bude mít náskok, tak pro něj první třída bude hračka, možná to pak bude chtít individuální úkoly, aby se nenudil, ale to je hudba budoucnosti. To bych řešila až to přijde. Ono ho to klidně může za 3 měsíce přejít 🙂
@levandule_k dekuju 🙂
@keksik002 hezky den, dcera je prvnacek a tak z nasi zkusenosti vrele doporucuji spis nez psani pismenka, trenovat grafomotoriku-psan pismenka si muze spatne zafixovat a tezko se to pak bude preucovat, takze spis trenujte uvolnovani ruky temi grafo cviky. To v prvni tride pak jako kdyz najde.
Tak kup primo pisanku 🙂 nebo mas ruzne knizky kde mas mix ukolu i cisla a pismenka
Zkus Šimonovy pracovní listy, v obrázcích na googlu určtě bude ke stažení, nebo doporučuji koupit, dá se s tím pracovat dlouho, nejprve to, co zvládne, potom později třeba zbytek, měla jsem to ráda, osvědčilo se, stojí to ke koupení kolem 100-150,-, cca, nevím, ale vyplatí se to. Je hodně dílů.
sleviste - asi dobrá cena, je toho hodně.
https://www.sleviste.cz/s/enviromentalni+pracov...
@berenika39 moc dekuji, určitě kouknu 🙂
@keksik002 a ještě - ne , není to brzo a děláš to dobře. Pokud má zájem sám, jen ho stačí nechat, ať se tím baví, Petas to měl stejně, od 4,5 se na to vrhal🙂)), v šesti normálně četl a psal tiskacím, a ne - ve škole to nebyl problém, prostě mu to šlo všechno nové hladce a škola ho tím pádem děsně bavila - jako "jsem dobrej, já to umím", a to považuju za dobrou cestu - aby ho učení bavilo.
Ne, neptej se mě, co ted ve 13. Peklo🙂))))))))))))))))))))))).
@berenika39 super moc dekuju 🙂
Nejsem sice učitelka-ale takové listy jdou najít stačí zadat grafomotorické listy-čísla..vyběhne toho spoustu 🙂