Ahojky ,mám 4,5letýho syna a počůrává se my v noci i přes den,nevím jestli je to normální nebo mám vyhledat doktora,zkoušela jsem to po dobrým i po zlým a nic nezabíralo,máte s tím někdo taky zkušenosti?poraďte díky,
Moc se my právě k doktorovi nechce,myslela jsem si,že to zvládnu,ale budu muset tam asi zajít s malým pro klid,abych věděla,že jsem pro to udělala všechno
Myslím,že bys měla,nevím,ale aby se to pak neodnaučoval složitěji,když bude starší.
hledal ,jsem se na netu takový témata a psali tak do 5 roků,takže asi jsem se potřebovala něčeho chytnout a povzbudit,abych se odhodlala,díky,hned příští týden zajdu s ním k doktorovi, 🙂
nemáš zač a doufám,že to brzo budete mít vpořádku. 😉
já taky doufám, hlavně zkrz prcka
našemu chlapečkovi budou za týden 4 roky, přez den je v pohodě 🙂 ale v noci se tak 2 x do týdne počurá, problém se nám zatím nepovedl vyřešit, myslíte, že bych s ním měla už jít k doktorovi ?
Ahoj A123456,nevím,ale já bych tam radši zašla,aby se náhodou něco nezanedbalo. 🙂
já jsem začala chodit k doktorovi taky ze synem a docela se my ulevilo,že se začne něco řešit,doktorka říkala,že do 5 let je to ještě normální,ale od 5 let nahoru se to musí řešit,zatím nám upravuje denní pitný režim a pak se uvidí co budfe dál
Ahoj,osobní ne,ale můj nevlastní bratr to měl také,řešili to u dětské dr. a ta ho nakonec poslala k psycholožce,protože zjistili,že to není ze zdravotních důvodů a ta mu pomohla. 🙂 Byl u ní párkrát a bylo to vpohodě.Určila jim jasná pravidla a taky měl každé ráno namalovat sluníčko,když se nepočůral a déšť když jo,ale bylo toho víc,nevím o tom do detailu.