Označení oblečení do školky

lucciem
31. říj 2017

Nemáte prosím radu, jak označit dítěti věci do školky, aby se to pak při případném prodeji dalo zase sundat? Kupuji mu dost bazarové oblečení a snad žádné nebylo podepsané, nebo věci do školek neoznačujete?
Děkuji

betelgeuzz
31. říj 2017

Kupuji nažehlovací štítky https://www.altima.cz/produkt/345-nazehlovaci-s... ,
po pár praních se začnou trochu odlepovat, ale stačí znovu přežehlit. A když už ho tam nechci, dá se strhnout a na oblečení nic nezůstane.

lucciem
autor
31. říj 2017

@betelgeuzz super, moc děkuji!!!! koupila jsem právě nějaké nažehlovací záplaty, ale fix, co jsem k tomu koupila, tak se mi zdá strašně silný a zkoušela jsem to nažehlit chlapovi na pracovní kalhoty a že by to nějak extra drželo, se říct nedá.

eva118
31. říj 2017

Taky kupuju na bazárcích a věci bývají podepsané, nevadí mi to. Podepisují třeba na štítky od výrobce, nebo našiju štítek, nebo na místo někde v lemu, kde to není hned vidět. Průpiska se třeba vypere tak po třech praních a jsou v galanteriích nažehlovací, jdou pak sloupnout.

ilona87
31. říj 2017

koupila jsem náplast v té roličcce a píšu fixou na textil, super věc za pár korun. 🙂

sunmilie
31. říj 2017

Razítkem, nedavno meli i v lidlu za stovku klasicke kancelarske s pismenky ktere si tam musite nastavit ale barva v razitku je urcena i na textil. Nebo ho nechat udelat na miru, u nas to stoji kolem 300kc. A vydrzi dlouuhou dobu.

j.a.n.i
31. říj 2017

Neoznacuju...

yelowangel
31. říj 2017

Našívám štítky. Teď jsem spotřebovala nějaký jednobarevný stužky co mě tady už dlouho leží a k ničemu nejsou, jinak se dá koupit v galanterii klubko na popisování a napíšu na něj jméno lihovkou. Chytím to třema stehama z každý strany, pak se to dá odpárat.

mysicka_lb
31. říj 2017

Mám samolepky na textil, krásně drží, ale podle mě by šly také bez problémů sundat silou (zatím jsem nezkoušela, syn chodí do školky až od letoška).