Oblečení do MŠ. Kombinéza nebo zvlášť bunda a kalhoty?

k2792017
17. led 2021

Ahoj, co Vám přijde do mateřské školy praktičtější a jednodušší na oblékání (jak pro dítě, tak pro učitelku, pokud se ještě dítě samo úplně neobleče). Kombinéza nebo zvlášť bunda a kalhoty? 🙂

zuzkasim
17. led 2021

Kombinéza, nemusí se nasazovat zip.

jakreb
17. led 2021

@k2792017 Uplne jedno s cim musi ucitelka pomahat.

cilkat
17. led 2021

Já dávám kombinézu. Syn s oblékáním hodně bojuje, ale i proto, že se obléká velmi nerad. Doma ho na 95% oblékám sama, ale viděla jsem ho kombinézu obléct sám. Kalhoty a bundu obleče, ale neviděla jsem ho nikdy bundu zapnout - myslím, že nenasadi zip do jezdce. Kombinézu zapne.
Navíc mi přijde, že děti se ve školce hodně válí po zemi, předklání a tak a maj v bundě furt holý záda... A další věc je, že jeden kus se snaz hledá, než dva.

adelka951
17. led 2021

Na bežne nošení je to jedno, na výlety musí byt kalhoty a bunda zvlášť, kvuli záchodu, apod.

areh
17. led 2021

U nás ve školce doporučují kombinézu. Pořídila jsem synovi s rozepínáním až k noze a při čůrání se nemusí celý svlékat - narozdíl od kalhot a bundy

lipli
17. led 2021

U nás ve školce kombinézy nechtějí.

martiniquest
17. led 2021

Kombinezu nepouzivam od chvíle, co se syn odplinkoval. Za me bunda a doma site softky z poradneho materialu - tenke, hrejive, pruzne a s dobrym vodnim sloupcem

adelka951
17. led 2021

No u kluku ta kombineza jde, ale u holky ne. Tezko by si dosla někde venku na záchod. ...

martt
17. led 2021

Dávám synovi do školky kombinézu. Přijde mi lepší. A curani v kombinéze ho naučil manžel tak aby si ji nemusel celou sundavat.

zmrzlinka
17. led 2021

Já dávám oteplovaky a bundu.

verionka
17. led 2021

Klukovi dávám kombinezu, protože tu je schopný obléct sam, se zipem u bundy mu musi pomáhat paní učitelka.

bara88
17. led 2021

kalhoty a bunda zvlášt

k2792017
autor
18. led 2021

Dík holky!