Noční pláč u 3letého. Má někdo zkušenost?

30. črc 2024

Ahoj, mám syna čerstvě 3 roky. Od už narození se v noci budil x krát za noc.
Ale co mi dělá starostí je to že v noci pláče, že spaní pobrekáva, kňoura, když se ho zeptám proč pláče, tak nic neřekne, už z toho začínám být nervózní a hlavně nevyspala.
Chodí spát v 20:00, do té doby je usměvavý chlapeček, dělá kraviny, směje se, sem tam nějaká scéna přes den ale nic hrozného, po obědě spí cca+- 2 hodiny v kuse bez problémů.
Zkoušela jsem ho dát k nám do ložnice ale tady být nechce, že chce být sám v pokojíčku.
Nemáte někdo radu co stím? Popořadě nějaká rada?
Děkuji.

alice180
30. črc 2024

Jo máme taky brek v noci a byla to ježibaba z perníkový chaloupky. Pak to přešlo.

konidana
30. črc 2024

Vyroste z toho. Dcera se budila vetsinou 1x az 2x za noc, casto s prisernym revem. To nebyl plac. Behem treba pul h jsem ji uklidnila, byla jsem s ni, a pak spala dal. Po 3.roce ji to preslo. Odstavila jsem ji od kojeni v 15.m ale v noci se takto budila dal. Asi sny nebo nejake desy, ci co.

teryem
30. črc 2024

Noční děsy 😒 syn to měl taky...a hodně dlouho, možná do osmi let.. sem tam se mu něco špatného zdá, ale už aspoň není v tranzu... Dřív prostě měl otevřené oči, koukal ale jako skrz nás, trvalo vždycky dlouho, než jsme ho probrali a mohli uklidnit... Řval ukazoval, říkal já nechci a podobně... Děsivý..

autor
30. črc 2024

@teryem syn usně, a pak třeba za 2 hodiny co usně to začne, začne se převalovat, být ufňukaný, a když se ho zeptám proč pláče tak nic neřekne, a takhle dokola to trvá třeba do 4-5 rána, pak usne tvrdě a je klid.

nat
30. črc 2024

Nas syn to mel take cca od 2 let ,plakal knourkal vykrikoval ze spani,kdyz se ho ptam co se deje,ticho a pak rika ja nevim....Bylo to i 10 x za noc,stale to jeste ma ale je to jen treba 2-3 tydne jednou 1-2 x za noc....Resila jsem s doktorkou a rikala,ze je to proste tim kolik toho zaziji a nestihaji to vstrebat a tak se jim to kupi a kupi,pry to prejde samo....