Hledám kamarádku a pro synka /4roky/ kámoše na procházky a výlety. Nevzali ho do školky, protože jsem na MD s dcerkou /11m/ a tak jsme většinou sami. Kamarádi nám chodí do školky a odpoledne už ven moc nikdo nechodí, protože jsou ze školky vylítaní ažaž. Jsme z Prahy Hostivaře, takže bychom uvítali spíš Prahu na pravém břehu Vltavy - tj. 2-3-4-7-8-9-10 a okolí. Máme rádi legrandu a výlety. Ozvěte se.
Ahoj! Je to este aktualne? My sme zo Slnecneho vrsku pri Hostivarskej priehrade a mam tiez dvoch prckov.... 3rocneho chlapca a 18mesacne dievcatko. Nedame nejake stretnutie?
Ahoj Janeyy, kedy sa Vam to hodi? Tesime sa na stretnutie 🙂
Ahojky, nám by se to hodilo ten týden po velikonocích. A kde bychom se mohli sejít? Jak máš staré dětičky? Jana
Myslis tyzden 9. az 13.4.? Ten dalsi tyzden (16. do 20.4.) som zial odcestovana:( Ak sa Vam to nehodi, mozeme sa dohodnut aj na pondelok 23.4. My chodievame vacsinou do Toulcova dvora pozerat zvieratka, ked je pekne pocasie, je to tam fajn 🙂 Ale sme otvoreni aj Vasim navrhom ;) Ja mam Kubka takmer 3rocneho a Emicku 17mesacnu. Mina
Ahoj, tak se musíme bohužel omluvit. Ale jsme všichni nachcípaní. Tak až budeme ok, tak dám vědět. Mějte se. Jana
Ahojky, tak jak jste na tom s časem příští týden. Myslím čtvrtek a pátek? J.
Ahoj, nanestastie mame teraz smutnu udalost v rodine, tak musime opat na tyzden mimo Prahu :( Urcite vsak mame cas uz ten dalsi tyzden od 14.5.. ??? Mina
Ahojky, to je mi moc líto. Příští týden určitě můžeme, tak si dáme vědět. Můj mail je Jaka.M@seznam.cz
Moc tě zdravím! Mám kluka 3 roky a 3 měsíce. Sama jsem v 6měsíci a taky hledám někoho poblíž. Stejný problém ,,školka neklapla ". Kde bydlíš na Hostíku? Já kousíček od Interšpáru 🙂