Náušnice pro 5letou holčičku - jaké vybrat?

alcar
18. zář 2018

Zdravím, dcera má ještě takové ty miminkovské náušnice, navíc u jedné už chybí kamínek, tak uvažuji o koupi nových. Nejraději bych už pořídila nějaké větší, aby zase pár let vydržely, ale ideálně aby měly ještě dětské zapínaní. Hledala jsem na netu, výběr obrovský, ale s tím dětským zapínáním jsou všude jen ty miminkovské. Jaké náušničky mají vaše dcerky? A kde jste koupily? Pochlubte se nebo poraďte. Děkuji

merope
18. zář 2018

Já k tomu můžu říct jedno - měla jsem od narození klasické zlaté tvaru asi jako tady https://www.sperky-diamant.cz/Zlate-nausnice-Br... a nosila jsem je bez problémů až do dospělosti. Nebyly tam žádné dětské tvary a vím, že se mi i líbily.

Jinak bych hlídala, aby nebyly žádné "visící" ani příliš velké (to mi vadí i teď a může to být nebezpečné) a praktičtější mi přijde ten tvar výše i s jakýmkoli zapínáním.

Některé holčičky v okolí mají náušničky-pecky. Mě se moc nelíbí, ale třeba neteř jiné do školy nosit nesmí (zákaz školy).

alcar
autor
18. zář 2018

@merope no presne takovy typ bych chtela, ale mam strach z toho zapinani. Treba kdyz si bude oblikat neco pres hlavu nebo budu cesat, tak at je hned neztrati. Ty pecky by byly idealni a jsou nektere moc hezke, ale ja osobne je treba sundavam, protoze me tlaci pri spani. Jeste to bude orisek koukam. 😃

drzticka81
18. zář 2018

Tak ja jsem dceri poridila tento typ,akorat cele s bilymi kaminky-myslim,ze budou vkusne i pro dospelou slecnu-vlastne ja mam stejne 🙂)))

alcar
autor
18. zář 2018

@drzticka81 ty jsou krasne. 🙂 A jake je zapinani? Nerozepne se to? Muzu poprosit o nazev eshopu,kde jsi koupila?

drzticka81
18. zář 2018

@alcar Ja kupovala v kamenne prodejne u nas ve meste-tyhle mely dokonce ve dvou-ale ja chtela jen s bilymi kaminky,a v jedne prodejne mam takovou znamou-dala mi echo,kdyz prisly ty bile,ja je hned koupila 🙂))zapinani je takove,ze na te tycince (ktzera se zasouva do ucha) je vrub a druhy konec tam zacvakne.......ja je mam na sobe a me se teda neoddelavaji,dcera je ma uz tri tydny a taky dobry,chodi s nimi do skolky,plavani.......tak snad vydrzi......

drzticka81
18. zář 2018

jinak tady je odkaz,kde jsem cerpala obrazek,ale myslim,ze kdyz zadas detske nausnice kruhy-tak najdes .-)))
https://www.zlatedetskenausnice.cz/detske-nausn...

drzticka81
18. zář 2018
merope
18. zář 2018

@alcar To zapínání na těchto je takové trošku nešťastné - sama jsem náušnici se stejným zapínáním ztratila. Ale jsou i různé typy, které se nerozepínají. Některé mají zapínání i vepředu.

S peckami mám sama problém, protože mi v nich zahnisávají uši, takže je taky musím na noc sundávat a potom je zapomínám.

Jediné, na co pozor, jsou takové ty "nasouvací", které se zajišťují zezadu jenom gumovou koncovkou - většina má tu část na nasazení do ucha takovou, že pak píchá zezadu do hlavy (třeba v noci). Ale dá se to kleštěmi poupravit - tzn. možnost je i nějaké podobné opravdu levné, může jich mít víc, vybírat si a kdyby je náhodou ztratila, není to moc velká škoda.

irena1111
18. zář 2018

@alcar dcera nosí stříbrné naušničky s kamínkem a zapínání na šroubek

europa00
19. zář 2018

Ahoj zkus tady, udělají ti přímo na míru. Dokonalé dětské pouťové naušnice ze zlata se srdíčky a taky pouťové prstýnky od Love Little jewelry https://www.facebook.com/Love-Little-jewelry-41...

zuzkaasteli
19. zář 2018

@drzticka81 tak presne tyto mame,ale bohuzel jedna se nam pri svlekani rozepla a dva mesice jsem ji povazovala za ztracenou.

mala ma celkem velke lalucky.koupili jsme pecky,svlekani uzsich tricek je nekdy horsi,pri spani netlaci,ale znova bych asi vybirala takove kde se pridat i pojistka.obejdete si par zlatnictvi a uvidite.muzete i v obchode najit co se vam libi a kdyz ne,aspon budete vedet po cem na internetu patrat 🙂

europa00
19. zář 2018

to jsou ty pouťové náušnice, ale můžes si vybrat jaké chces zlato i ten kámen.

alcar
autor
19. zář 2018

Holky, moc dekuji za rady a tipy. Zatim vedou ty krouzky. Jeste obejdu u nas zlatnictvi a rozhodnu se.

alcar
autor
20. zář 2018

@babulinkab diky za odkaz, je to tam rozdelene i podle velikosti...super. 👍😊

hojda
20. zář 2018

@merope souhlasím. tohel zapínání nic moc, dcera tuhla náušničku ztratila ve školce, ale nakonec se našla na zahradě pod prolézačkou.

baris
21. zář 2018

ahoj, taky chci holkám koupit na vánoce další náušnice. Ale nevím jaké, protože se jim podařilo ztratit za cca 9 let každé 4 zlaté náušnice 😈. Zůstává mi to velkou záhadou, ale je to tak. Dokonce se té starší podařilo ztratit i zlatou náušnici na šroubek 😲

Teď mají v každém uchu jinou náušnici 🙂, tak to chci sladit a koupit jim nové. Nemohu stříbro, protože z toho jim začalo hnisat ucho. Starší byla navíc 2x píchat náušnice (na poprvé se jí celé zanítily), takže má tu dírku výše.

babulinkab
21. zář 2018

@alcar dcerka je dostala k sedmým narozeninám a jsu z nich opravdu nadšená, protože jsou velmi jemné a decentní a přitom moc krásné...jen jsem nemohli vybrat barvu, nakonec jsme zvolili ty tmavě modré kamínky, protože jí jdou krásně k barvě očí