Zdravím, dcera má ještě takové ty miminkovské náušnice, navíc u jedné už chybí kamínek, tak uvažuji o koupi nových. Nejraději bych už pořídila nějaké větší, aby zase pár let vydržely, ale ideálně aby měly ještě dětské zapínaní. Hledala jsem na netu, výběr obrovský, ale s tím dětským zapínáním jsou všude jen ty miminkovské. Jaké náušničky mají vaše dcerky? A kde jste koupily? Pochlubte se nebo poraďte. Děkuji
@merope no presne takovy typ bych chtela, ale mam strach z toho zapinani. Treba kdyz si bude oblikat neco pres hlavu nebo budu cesat, tak at je hned neztrati. Ty pecky by byly idealni a jsou nektere moc hezke, ale ja osobne je treba sundavam, protoze me tlaci pri spani. Jeste to bude orisek koukam. 😃
@drzticka81 ty jsou krasne. 🙂 A jake je zapinani? Nerozepne se to? Muzu poprosit o nazev eshopu,kde jsi koupila?
@alcar Ja kupovala v kamenne prodejne u nas ve meste-tyhle mely dokonce ve dvou-ale ja chtela jen s bilymi kaminky,a v jedne prodejne mam takovou znamou-dala mi echo,kdyz prisly ty bile,ja je hned koupila 🙂))zapinani je takove,ze na te tycince (ktzera se zasouva do ucha) je vrub a druhy konec tam zacvakne.......ja je mam na sobe a me se teda neoddelavaji,dcera je ma uz tri tydny a taky dobry,chodi s nimi do skolky,plavani.......tak snad vydrzi......
jinak tady je odkaz,kde jsem cerpala obrazek,ale myslim,ze kdyz zadas detske nausnice kruhy-tak najdes .-)))
https://www.zlatedetskenausnice.cz/detske-nausn...
tady jsou taky moc pekne
https://www.cutie.cz/detske-nausnicky-cutie-kro...
@alcar To zapínání na těchto je takové trošku nešťastné - sama jsem náušnici se stejným zapínáním ztratila. Ale jsou i různé typy, které se nerozepínají. Některé mají zapínání i vepředu.
S peckami mám sama problém, protože mi v nich zahnisávají uši, takže je taky musím na noc sundávat a potom je zapomínám.
Jediné, na co pozor, jsou takové ty "nasouvací", které se zajišťují zezadu jenom gumovou koncovkou - většina má tu část na nasazení do ucha takovou, že pak píchá zezadu do hlavy (třeba v noci). Ale dá se to kleštěmi poupravit - tzn. možnost je i nějaké podobné opravdu levné, může jich mít víc, vybírat si a kdyby je náhodou ztratila, není to moc velká škoda.
Ahoj zkus tady, udělají ti přímo na míru. Dokonalé dětské pouťové naušnice ze zlata se srdíčky a taky pouťové prstýnky od Love Little jewelry https://www.facebook.com/Love-Little-jewelry-41...
@drzticka81 tak presne tyto mame,ale bohuzel jedna se nam pri svlekani rozepla a dva mesice jsem ji povazovala za ztracenou.
mala ma celkem velke lalucky.koupili jsme pecky,svlekani uzsich tricek je nekdy horsi,pri spani netlaci,ale znova bych asi vybirala takove kde se pridat i pojistka.obejdete si par zlatnictvi a uvidite.muzete i v obchode najit co se vam libi a kdyz ne,aspon budete vedet po cem na internetu patrat 🙂
Holky, moc dekuji za rady a tipy. Zatim vedou ty krouzky. Jeste obejdu u nas zlatnictvi a rozhodnu se.
@babulinkab diky za odkaz, je to tam rozdelene i podle velikosti...super. 👍😊
ahoj, taky chci holkám koupit na vánoce další náušnice. Ale nevím jaké, protože se jim podařilo ztratit za cca 9 let každé 4 zlaté náušnice 😈. Zůstává mi to velkou záhadou, ale je to tak. Dokonce se té starší podařilo ztratit i zlatou náušnici na šroubek 😲
Teď mají v každém uchu jinou náušnici 🙂, tak to chci sladit a koupit jim nové. Nemohu stříbro, protože z toho jim začalo hnisat ucho. Starší byla navíc 2x píchat náušnice (na poprvé se jí celé zanítily), takže má tu dírku výše.
@alcar dcerka je dostala k sedmým narozeninám a jsu z nich opravdu nadšená, protože jsou velmi jemné a decentní a přitom moc krásné...jen jsem nemohli vybrat barvu, nakonec jsme zvolili ty tmavě modré kamínky, protože jí jdou krásně k barvě očí
Já k tomu můžu říct jedno - měla jsem od narození klasické zlaté tvaru asi jako tady https://www.sperky-diamant.cz/Zlate-nausnice-Br... a nosila jsem je bez problémů až do dospělosti. Nebyly tam žádné dětské tvary a vím, že se mi i líbily.
Jinak bych hlídala, aby nebyly žádné "visící" ani příliš velké (to mi vadí i teď a může to být nebezpečné) a praktičtější mi přijde ten tvar výše i s jakýmkoli zapínáním.
Některé holčičky v okolí mají náušničky-pecky. Mě se moc nelíbí, ale třeba neteř jiné do školy nosit nesmí (zákaz školy).