Krásný den, sice měl syn narozky v prosinci.. Ale nebyla vhodná doba.. Takže bude ve školce slavit narozeniny tento čtvrtek. Nesmí se donaset nic doma pečeného, nebo připravené. Nejlíp kusově balené nebo celé ovoce.. A teď si jdu pro radu :D co koupit?
Děkuji
U nás se nosí Haribo nebo Lanchimals bonbóny v malých sáčcích. My třeba přinesli Lipa pro každé dítě
U nás se nosí drobná sladkost, kupovala jsem kinder cokoladky, jak jsou v krabicce, a pak jednotlivě balené.
Ja jsem teda pro ovoce. Protoze 20 deti krat svatek krat narozeniny. To je proste des. Porad nejkay bonbony, lizatka sladkosti.
U nas se muze pect, takze peceme. Ale jinak bych byla treba pro meloun. Nakraji jim ho ke svacince.
Nakoupim hromadu ovoce a deti si v ramci relaxu po obede pripravi malou oslavu, ovocne spizy apod. - beru jahody, maliny, boruvky, hrozno, banan, meloun a jeste treba hrozinky nebo / a susene brusinky- co mi prijde pod ruku :D
Jestli je to jen formou, ze pro ostatni deti pripravite "balicky na doma" tak bych asi sahla po ruznych druzich suseneho ovoce 🙂
U nas se nenosi žádné sladkosti, děti dostávají třeba samolepku, hopika, nafukovací balónek...
Dávám do školky samolepky (mám veliké samostatné po ks z Ali, Disney, Avengers, zvířátka...) a to má nej úspěch. Plus můžeme péct, takže upeču a každý kus zabalím do vlastního sáčku, ale to by asi taky u vás neprošlo.
Jinak ostatní dávají to Haribo, lipo, lízátko, kinder
Ja jednoznacne ovoce a nastesti u nas ve skolce to tak ma vetsina rodicu! Proc jim cpat zbytecny cukr? Navic mam i dobrou zkusenost ze takto treba deti zkusi i ovoce, ktere doma neji, je tam pozitivni vzor ostatnich. Kdyz jsou ucitelky ochotne jim to pomoci nachystat, je to skvele!
@janaaanna bohužel to u nas nejde.. Mohou se jen kusove balene veci, takze leda koupit kelimky s nakrajenym ovocem ale to pro 30 deti je uz hodne peněz
Tak cely meloun a tam ho nakraji? Nebo jablka, taky si je nakraji tam..
Viděla jsem banány krásně ozdobené jako Mimoně nebo pomeranče jako Ninja želvy. Lízátka ozdobená jako středy květin, Lipo jako střed motýlů.
Ahoj, resili jsme ted taky 😊
Syn prvni rok ve skolce, zacatkem kvetna mel narozky a jak se skolky otevrely, chtel neco donest... Kvuli hygiene bylo tez zakazano nosit cokoliv doma upeceneho nebo nebaleneho, tak jsme vyrobili z lentilek motylky (syn nastrihal a lepil na kridylka "puntiky" aby to nebyla jen moje prace) a k tomu do malého sáčku Brumika a PEZ bonbonly a deti byly nadšené 💙
Kupuji vždy ovoce - jablíčka, blumy, banány, hrušky, meruňky.....donesu vždy plnou větší krabici.
Ale v uvodnim prispevku jste psala, ze cele ovoce problem neni, tak toho jsem se drzela. Vyberte neco jednoducheho ke konzumaci. Ja mam jen hruzu z toho, presne jak uz tu nekdo psal, ze kdyz je ve tride 20 deti, tak se kazdy druhy tyden neco slavi, a kdyz si prectu slozeni tech sladkosti, co tu padaji, tak mi to proste vadi. Ale je to muj nazor, nikomu ho nevnucuju.
@hezz17 tak ono kdyz mate kupovat pro 30 deti, taky nevezmete to nejdrazsi.. Obzvlášť když to vase dite neji/nemůže.
Koupili jsme zluty meloun, krabicku kiwi a sitku s mangem 🙂
Ja kupovala kinder chocco bons, v pytlikuje kazdy zabaleny, tak 1 ks na dite aby meli nejakou sladkustku a pak jsem koupila hodne ovoce aby jim to dali ke svacince. Kdyz to jeste slo tak jsem delala do skolky ovocny spizek (ananas, hrozno, jablko a banan, ten sem namocila v cokolade)
2 kila jablek a je vystarano. 100x lepsi jak nejakej brumik nebo bonbony z kiku 🙄
Jezis devcata... To je pomalu jako hon na carodejnice. Ten jeden bonbon je urcite dilo dablovo 🤦♀️ Ja byt dite a dostat jablko, ktere mam doma bezne v mise a beru dle libosti, budu tedy nadsena... ho mrsknu po darci 😆
Ano, my pect muzeme, takze vim z ceho a samolepka diteti nezhuntuje navzdy zdravi, ale kdyz neco nase deti dostanou, rozbali to jeste v satne... Musi byt nadsene, kdyz to tajne doma vyhodite. Me kdyby kamoska dala i treba superprasarnicku co muj chlap neji/odsuzuje, nikdy by ho nenapadlo mi to vzit a vyhodit. A tak se chovam i ke svym detem...
Kupte hopiky, holkam gumicky, balonky, frkacky, vytisknete obrazky k vymalovani a trochu klidu. Lizatko je super 😝
Nemam hruzu z 25 bonbonu za skolni rok, nase deti ji pestrou stravu s dostatkem pohybu
@jane46 to neni hon na carodejnice, z 25 bonbonu za rok hruzu nemam, ale ono se to nascita, co kde dostanou... A chlap at si basti co chce, je plnoletej, ale za dite mame zodpovednost, a neni to popelnice, mne se regulerne zveda zaludek nad slozenim nekterych cukrovinek, nebudu popirat, ze uz jsem take neco vyhodila 😜 (sama bych to do pusy nevzala) Ale ja to tu nechci hrotit, jen mi neprijde spatne, kdyz se dite nauci slavit i ovocem, a hazet darkem zpet po darci my se tedy doma neucime, at uz je darek jakykoliv. A ad vecne dary - na to dotaz nebyl
@janaaanna A nadsazku se ucite?
Tazatelka nikde navrhy na nejedle dary nezarazila... Je to tradice, bonbony do skoly...nosi to kazdy, leta letouci... a cloveka nemusi napadnout, ze to taky muze byt neco uplne jineho a vlastne to vyjde levneji nez jedla pozornost,diteti to zustane, odpadnou problemy s alergiemi, zvednutymi zaludky rodicu atd.
Nakrajene ovoce/zeleninu maji v nasi skolce kazdy den.
Dcera bude mít narozeniny v červnu a já jí do školky pro děti budu kupovat Brumíky…