Narozeniny. Co do školky?

marimanta
3. pro 2022

Kolikrát jsem tu viděla super nápady, co dítě může donést do školky, když má narozky... Hlavně ovoce se mi líbilo. A teď nemůžu nic inspirativního najít. Prosím, podělte se, klidně i obrázky z internetu. Děkuji ☀

uzivatelkapetra
3. pro 2022

Nejsem kreativní, poslala jsem tyčinky 100% ovocné, od sunaru křupky a každému papírový klobouček a frkačky( ty prý měly největší úspěch)

ma_cherie
3. pro 2022

@marimanta taky nejsem kreativní..koupila bych 2kg bedýnku mandarinek..kdybych se náhodou bacila do hlavy a.chtelo by se mi s tím vysirat, nakreslila bych na každou mandarinku fixou oblicej.

kristynka235
3. pro 2022

Dávala jsem měkké bonbóny a pekla jsem koláč, děti byli nadšený.

pe_tu_ss_ka
3. pro 2022

Mám tu připravený tubus s mini mixitkami a možná koupíme mandarinky.

marimanta
autor
3. pro 2022

Díky 😊 Se staršími jsem pekla sušenky, ale tady (možná i po covidu) nesmí být domácí. Asi vyhrajou mandarinky. Mně se s tím nechce drbat, ale zase by prďoši měli radost.

veroniquecz
3. pro 2022

@marimanta já dělala toto 🙂

krisstina93
3. pro 2022

U nás třeba nesmí do školky nosit doma vyrobené jídlo (takže nějaké muffiny, dortiky apod neprojdou) a zároveň chtějí, aby to bylo zabalené a děti si to vzali domu, tak jak to dostanou :D takže se nejdřív poptat ve školce, jestli mají nějaká pravidla. U nás dělají takové malé balíčky, do každého dávají třeba jednu mandarinku, pár bonbónů, nějakou sušenku nebo tyčinku, samolepky nebo nějakou drobnost apod a všechno je to zabalené v taštičce a děti si to tak celé berou domu. Já budu dávat do malých celofanovych sáčků asi kinder čokoládou, pár bonbónů, možná třeba čokoládové mince, takové ty malinké sáčky Gumídků, jak se prodavaji v mini baleních ve velkém pytli :D prostě pár takových menších věcí a nějak pěkně to naaranzovat no.

journals
4. pro 2022

Mam pro kazde dite vymysleny balicek takove te “ovocne kuze” a tetovacky.

elsy3
4. pro 2022

@marimanta Dcera bude mít narozeniny příští týden ve školce, plánuji upéct perníčky různých tvarů a donést do skolky spolu se zbobicimi tubickami od Dr. Oetker. Učitelce se nápad moc líbí, děti se zabaví a zároveň si to můžou sníst nebo vzít domů. Plus počítám s nějakými balíčky pro děti 🙂

kulisek_28
9. pro 2022

Taky jsem napekla sušenky pro děti a dala nějaké ovoce a želé bombony