Ahoj maminky,
ráda bych se chěla zeptat na zkušenosti a recenze ohledně těchto školek ( MŠ KORÁLEK, VYBÍRALOVA, SLUNÍČKO OBLÁČEK, PACULOVA...A DALŠÍ Z PRAHY 9)
Ráda bych věděla plusy či mínusy. Děkuji 🙂
Děkuji za info 🙂 To jsem moc ráda.
Naše obě děti chodí do MŠ Korálek a absolutně si nemůžu stěžovat, naopak!!! Jsme velmi spokojeni. Libí se nám věkově smíšené třídy, kdy díky tomu mám teď obě děti spolu v jedné třídě. Starší děti jsou vedené k tomu, aby pomáhaly mladším a mladší obdivně vzhlíží k těm starším ,,mazákům". Absolutní spokojenost jak s aktivitami, co školka nabízí, s p. učitelkami, přístupem, krásné prostředí a děti tam chodí rády..
@maxi.smile Moc děkuji za názor! Tak to jsem moc ráda 🙂
Moje dítě chodí do MŠ Obláček - celková spokojenost, dítě se do školky těší, vhodné pro hlavně mladší děti. Nevýhodou je, že i předškoláci musí odpoledne spát (ležet 2 hodiny nehnutě na lehátku).
Ahoj, rada bych poprosila o aktualnejsi info co se tyce skolek na rajske zahrade/čm.
Mate prosim zkusenost, kde jsou dobre krouzky a nejlepe mensi pomer spoluobcanu?
Budeme se na čm stehovat v kvrtnu a od zari potrebuji obe deti umistit do skolky (skoro 5,skoro 3) Predem diky M.
Moje děti chodí do Vybíralky a nemohu si stěžovat, dokonce brali i děti těsně okolo tří let, paní řediteůlka je moc příjemná, učitelky taky, školka je teď zateplená, mají velké hřiště