Ahoj
prosím máte někdo zkušenosti s MŠ Pramínek v Brně? Jste spokojené?
Slyšela jsem, že tam došlo k nějakým změnám, odchodům učitelek... tak nevím co si mám myslet ☹
Děkuju předem za odpovědi🙂
@rioko
dekuju, budu moc rada. akorat nevim co je IP🙂
@jabambulka interní pošta, nahoře Ti to bude svítit červeně u obálky klikneš na to a přečteš si to
Byla bych taky ráda, kdybys mi něco bližšího napsala, ale mě by zajímala ZŠ. Díky
@ria80 učila jsem ve školce, nevím co by Tě o škole zajímalo a jaké máš informace. Co se týká učitelek, zůstaly tam jen dvě co já znám z doby mého působení a obě jsou skvělé, ale nevím kdo povede první třídu. Ostatní učitelky jsou už pro mě neznámé. Program je více indiviuálně zaměřený na potřeby dětí, začíná se ranním kruhem - společným povídáním na koberci, děti pak pracují částěčně podle výběru, ale za ty roky co tam nejsem to může být trochu jinak. Děti se neznámkují klasicky, ale píše se slovní hodnocení. A stejně jako ve školce, hodně jde o spolupráci s rodinou, takže kromě schůzek společné akce, na rodiče se učitelky obrací asi s víc věcmi než na běžné škole, s tím je třeba počítat. Co by Tě ještě zajímalo?
@jabambulka poslala jsem Ti IP, klikni na svítítcí obálku nahoře
Zajímalo by mě, jestli děti dostávají domácí úkoly a jestli se respektuje tempo každého dítěte. A samozřejmě peníze, školné je docela vysoké, tak co je všechno v ceně a co se musí připlácet, třeba vstupné na akce se školou. Jinak by všechny pomůcky a školní potřeby měly být v ceně.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, zda byste kamarádce nevyplnili dotazník. Je anonymní, kratičký, zabere to pár minutek. Moc tím pomůžete. Prosím, fakt to nezabere moc času. Předem děkuji
Dotazník najdete na tomto odkaze:
http://www.survio.com/survey/d/J1Z6G7K7O0X4C8H6M
Dobrýden, chtěla bych dát syna na nějakou soukromou školu. Doporučily byste mě nějakou? Brno
@jabambulka Dozvěděla jste se něco? 🙂
@mumie1 Dozvěděla jsem se o školce, ta mě zajímala🙂
Dobrý den, prosím, máte někdo nějaké aktuální zkušenosti s MŠ Pramínek? Díky;)
@jabambulka učila jsem tam 10 let, než jsem odešla na první mateřskou, co bys chtěla vědět? raději do IP