Dcera bude mít 3 roky v 3/2020,ja musím nastoupit zpět do práce. Bydlíme na Praze Šeberov a do školky dceru nevzali, jsme v pořadníku. Vypsala jsem si školky v okolí (Chodov, Kunratice, Háje, Písnice, Průhonice, Chodově). Je jich celkem 17, všude jsem rozeslala mail, no zatím 7 odpovědí, že neberou a nejsou to naše spádové školky! Začínám být lehce zoufalá, dcera je na mě dost fixovaná, takže jsem chtela, aby nastoupila už nějak v 12/19 a měla pozvolnou adaptaci. ,Vzhledem k tomu, že na státní to nevypadá, poraďte soukromou školku do 10tis za měsíc na trase Opatov - Florenc, co nejblíže k metru. Brala bych ji cestou do práce.
Lesáňata mají volno.
Znamy je spokojeny s MS Kresomyslova u metra Vysehrad, loni mu tam vzali dite nekdy v zime. Myslim, ze letos je v oblasti jeste mene deti, tak by se tam mohlo taky neco uvolnit v prubehu roku.
@kaja2016 a můžu se zeptat, proč raději státní? Já samozřejmě hledám, ale potřebuji v okolí bydliště případně po trase do práce. Zatím dostávám samé odpovědi, že mají plnou a nejsou naše spádová školka. Nemůžu si z časových důvodů dovolit jezdit třeba do Letňan nebi prostě na druhý konec Prahy, to byhh práci nestíhala a manžel pracuje skoro pořád mimo Prahu
@lepsa Praha je zabita,proto vetsina maminek ma 2 deti po sobe...
My chodime do školky v Kunraticích - MŠ Mozaika, je soukromá a maji super pani učitelky, navyše je od 15 mesicu. A maji cely rodinny dum se zahradou, vyhrivane piskoviste, mavaji tam zviratka. A dokonce rodiliho mluvci na anglictinu 🙂
@marcicek84 Ale neni. Je spousta volnych mist, zalezi na lokalite.
Nevím jak mají teď ceny, ale před 3 roky jsem uvažovala o umístění dcery do cpa jesle/školka měli pobočku na Florenci a pro skolkove děti měli nižší ceny protože byly v nějakém dotacnim programu