Ahoj maminky,
Mám dotaz.. Syn 5let VD, zacina mít období litostivosti nebo nevim co zo je za pocity.. Nikdy to neměl až tak..
Od ledna máme hektictejsi období, id partnera jsem odešla.. Posledních 14dni se vrací od táty stylem že je me nechce, mama ho pořád zlobí, je přísná.. Tata mu dovolí vše, sedí u TV celý den nebo mobil aby s ním nemusel nic dělat.. Ja hak idiot s nim chodím ven, hraju hry a tím, že vím že potřebuje více péče tak se mu věnují.. Ma i ve skolce IVP.. Docela mě to mrzí a nevim jak k tomu přistoupit.. Nechci mu sebrat tátu, ale..
Snad mě chapete😂😂
Dekuju
Táta si ho hold kupuje no.
Jednou nám o tom vyprávěl ve škole náš učitel při rodinném právu - že si sám pamatuje, jak jako malej miloval ty víkendy s tátou, že máma byla ta přísná, zatímco s tátou byla sranda, chodili na párky a na fotbal a vše měl dovoleno.
Na konci dodal, že ale každé dítě z toho procitne daleko rychleji, než by člověk řekl 🙂 a pak moc dobře “ví”, že nejlíp mu není u párků v rohlíku ....
@stralisek Ja bych ty poznamky ignorovala nebo obratila v zert, jakoze ja mama sadour - nastup do kasarna a podobne.-) A pak bych si s nim o tom v klidu promluvila. Proc ma IVP? Moje 4 leta teda by to normalne pobrala, kdybych ji zacala vysvetlovat, proc jsem prisna a tak, nelibilo by se ji to, kritizovala by to. Ale vzala by to. Proste jed dal, urcite delas vse spravne. Dite potrebuje pravidla a je dobre, ze mu to davas...
@kaja2016 má dg Ovr, lehké prvky autismu.. Je toho víc.. Nicmene s asistentkou za těch půl roku než byla corona udělal desny pokrok.. Verku jsem o coronu nahradila ja a desne mu chyběla.. Uz se těšil do skolky.. Ja si s jim sednu, ale v některých věcech to podle mě ještě nechápe.. Vysvětluju furt něco celý den 😂😂 a kdyz ne a,, proč,, tak,, jak se co dělá a nedělá,, takže se mu věnuju.. Ale někdy to je i nad moje chapani🙉🙉
Vis, ono dite vi, ze ma matku "vzdy jistou", ze ho bude milovat at se deje co se deje (i pres tyhle reci).. Tím, že to říká jen vyjadřuje, že chce být i s otcem, rozhodně bych nešla cestou omezení kontaktu, spis se s nim zkusila domluvit, na tom, co syn potrebuje, jak ho rozvijet atd. Chápu, že tě to mrzi a bolí, taky jsem si to zažila a to máme spokojený manželství - holt já jsem ta, co vyžaduje plnění povinností a táta je vic na srandicky a zábavu.