Prosím poraďte. Bydlím v malé vesnici okolo Brna. Školka zde je, ale otevřená jen 9 h deně a já bych se měla vrátit do práce na svých 8,5 h. Takže dost pasé. Do Brna mi ji nevemou, i když by to bylo pro mě nejpohodlnější, když nejsem z dané městské části. Neznáte někdo nějaký fíglík jak z toho ven? Popřípadě rizika, která by to neslo? Jsem pomalu zoufalá. Ještě mám v záloze řešení, které nemusí vyjít. Požádat zaměstnavatele o zkrácený úvazek, ale to je ve hvězdách jestli by mi na to přistoupil, navíc bych si vydělala možná tak akorát na dojíždění. Děkuji za rady
Děkuji, ale to nejde. To co stojí soukromá školka já vydělávám. Bohužel.
Pokud má Tvá dcera necelé 2 roky, stejně ji do školky nevezmou, to je tuším až od 3 let. A při dnešních nadstavech ve školkách je to celkem boj o místo. Jak píšou holky,jedině jesle ale těch je asi už málo.
@aureliaaa Bohuzel si taky myslim, ze se skolkou nemas sanci. Prijimani deti od dvou let je az od pristiho roku. Ale v praxi se to resi tak, ze nejdriv prijdou na radu predskolaci, pak deti, co maji ve skolce sourozence, pak to jde podle veku dolu, takze ctyrlete, trilete a obavam se, ze dvoulete az nakonec. Taky to resim, protoze potrebuji jit na dvouletou materskou a jsem zvedava, jak to bude.
Tak myslím, že jsem to vyřešila. Zaměstnavatel mi vyšel vstříc a nabídl školce sponzorský dar na to co budou potřebovat. Vezmou mi ji 3 měsíce před třetími narozeninami. Aspoň tak. Nevím jak bych to měla řešit sama. Děkuji za příspěvky a přeji hodně štěstí.
@aureliaaa a co zkusit nejakou soukromou, tam byva delsi provozni doba nebo jesle? U nas muzou byt deti v jeslich az do ctyr let.